• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

1 dag Unchartered Blue Mountains

Ga mee met de beste Blue Mountains dagtour. Vertrek vanuit Sydney om deze 404.000 hectare grootte Werelderfgoedlijst genoteerde omgeving te verkennen. U wordt niet naar de meest voor de hand liggende toeristische trekpleisters gebracht maar ziet de Blue Mountains vanuit het perspectief van een insider, van afgelegen uitzichtpunten, tot regenwoud bush tracks en ongerepte valleien. Zie de unieke landschappen van Australië, en leer over de Aboriginal cultuur van degenen die er wonen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 1 dag Unchartered Blue Mountains

Dagomschrijving

U wordt tussen 07:15 en 08:00 uur opgehaald bij uw accommodatie of gunstig gelegen locatie in Sydney voor een 90 minuten durende comfortabele autorit naar de Blue Mountains. Onderweg legt uw gids het dagprogramma uit en vertelt hij/zij u over de geschiedenis en de uniciteit van Australië, de natuur en cultuur. Uw eerste stop zal zijn voor een heerlijke kop thee bij de prachtige Wentworth Falls. Bij Echo Point, naast de beroemde Three Sisters rotsformatie, bezoekt u het Waradah Cultural Centre, waar u met zult leren over de aboriginal cultuur, dans, muziek (didgeridoo), kunst en gereedschappen. Dit is een geweldige kans om een inzicht in de wereld te krijgen van de oudste overlevende cultuur en één-op-één te praten met de inheemse bevolking. Aangezien u niet gebonden bent aan een bepaalde route, kunt u uw dag inplannen op basis van de mogelijkheden die de bergen hier te bieden hebben.

Uw gids geeft de voorkeur aan de kleinere (maar even spectaculair) uitkijkposten, bushwalks en reservaten die u een echte ervaring van dit prachtige deel van Australië te bieden. Rond lunchtijd bezoekt u het prachtige bergstadje Katoomba, waar u genoeg tijd krijgt om langs de winkels en galeries te dwalen. Geniet van een twee-gangen lunch in een prachtig restaurant, of breng de tijd op uw gemak door met het kopen van souvenirs of ontdek de kunsten en ambachten.

In de middag daalt u uit de bergen naar beneden voor een ontmoeting met de inheemse wilde dieren van Australië. U krijgt de kans om een Koala te aaien of een Kangoeroe te voeden in Featherdale Wildlife Park! Dit staat op de bucketlist van de meeste bezoekers aan Australië. U verlaat de Blue Mountains wanneer het park veel rustiger is, dit in lijn met onze tour filosofie van het proberen de drukte te vermijden. Gedurende de dag is er genoeg gelegenheid om uw benen te strekken en een paar korte wandelingen te maken. Met uw flexibel programma heeft u genoeg de tijd om alles goed in u op te nemen bij de spectaculaire Wentworth Falls en andere verbazingwekkende locaties. U bezoekt Meadowbank, dichtbij de plaats van de Olympische Spelen van het jaar 2000 in Sydney.

U keert in stijl terug naar Sydney, aan boord van een Harbour Cruise die vaart over een van 's werelds mooiste waterwegen. U bereikt de stad, bij Darling Harbour of Circular Quay om ongeveer 18.30 - 18:45 uur.

Inclusief/Exclusief 1 dag Unchartered Blue Mountains

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Lunch
  • Scenic Harbour Cruise

Vertrek:

07:15 uur op maandag tot en met zaterdag (duur 11,5 uur)

Offerte aanvragen voor: '1 dag Unchartered Blue Mountains'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen