• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

2 dagen Beste van Kangaroo Island

Neem de tijd om Kangaroo Island te bezoeken, een van de mooiste toeristische natuurbestemmingen van Australië. Gedurende deze ontspannen en toch uitgebreide tweedaagse tour ziet u fascinerende dieren in het wild, een spectaculair kustlandschap, prachtige landschappen en unieke lokale producten. Bezoek enkele van de meest populaire wildlife attracties op Kangaroo Island - dwaal tussen de wilde Australische zeeleeuwen bij Seal Bay, kijk naar een gratis vliegpresentatie van Australische roofvogels bij Raptor Domain en geniet van een wandeling rond de Remarkable Rocks en Admirals Arch in Flinders Chase National Park.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 2 dagen Beste van Kangaroo Island

Dag 1

U wordt vroeg opgehaald bij uw hotel voor een schilderachtige busreis naar Cape Jervis langs het pittoreske Fleurieu schiereiland met zijn wijngaarden, uitzichten op de kust en de glooiende heuvels. Bij aankomst gaat u aan boord van de Sealink veerboot voor een 45 minuten durende overtocht naar Penneshaw op Kangaroo Island. In Penneshaw stapt u in de Sealink bus en neemt uw lokale chauffeur/gids u mee op een tour door een van de mooiste natuurbestemming van Australië. Uw eerste officiële stop is Clifford's Honey Farm waar u een informatieve lezing krijgt van de imker, gevolgd door een proeverij en de mogelijkheid om de hier gemaakte honing ijs en honing schoonheidsproducten te proberen. U reist vervolgens naar Vivonne Bay Bistro dat in een 260 hectare tuin ligt voor een heerlijke twee-gangen lunch. Na de lunch bezoekt u Seal Bay Conservation Park en maakt u een begeleide wandeling over het strand met een Nationaal Park Ranger naar een broedkolonie van wilde en zeldzame Australische zeeleeuwen. Hierna bezoekt u een andere geweldige attractie, de fascinerende “In-Flight" roofvogels, een interactieve en educatieve presentatie van inheemse Australische vogels en roofvogels. Vanaf hier reist u naar Kingscote om naar het voeren van pelikanen te kijken en meer te weten te komen over deze fascinerende en oude vogels, alvorens u naar uw accommodatie van keuze wordt gebracht.

Overnachting in Aurora Ozone Hotel (Executive Sea View Room inclusief ontbijt)

Dag 2

Nadat u 's ochtends bij uw hotel bent opgehaald, begint u de tweede dag met een bezoek aan de Emu Ridge Eucalyptus Distillery, een interessante eucalyptus distilleerderij dat het meeste haalt uit de natuurlijke hulpbronnen. Na het testen en proeven van de eucalyptus producten, gaat u naar het centrum van het eiland, naar Kangaroo Island Wildlife Park, waar u kangoeroes kunt voeden, op de foto kunt gaan met een koala, en een rondleiding door het park krijgt. Vervolgens gaat u naar Hanson Bay Wildlife Sanctuary waar u de Koala’s in de eucalyptusbomen kunt zien zitten. Op het meest westelijke deel van het eiland bezoekt u Flinders Chase National Park, waar een heerlijke twee- gangen lunch voor u geserveerd zal worden in Kangaroo Island Wilderness Retreat. Na de lunch en een korte stop bij Flinders Chase Visitor Centre, rijdt u door het park en verteld men over de unieke bomen en planten die hier te vinden zijn. Bekijk de ruige zuidelijke kustlijn, en maak een wandeling rond de Remarkable Rocks voor een aantal spectaculaire fotografische mogelijkheden. Daarna door naar Admirals Arch, een promenade voert u langs een ruige rotswand naar deze spectaculaire boog, die een natuurlijke broedplaats en veilige haven is voor de Nieuw-Zeelandse pelsrobben. U ziet de pelsrobben hier zwemmen en spelen in de golven, of rusten op de rotsen. De kans bestaat dat u nog meer dieren ziet op de terugweg naar Penneshaw, waar u aan boord gaat van de veerboot en bus voor uw terugreis naar Adelaide.

Inclusief/Exclusief 2 dagen Beste van Kangaroo Island

Inclusief:

  • Transport
  • Hotel pick-up en drop-off
  • Ferry overtocht
  • Accommodatie op basis van logies/ontbijt

Offerte aanvragen voor: '2 dagen Beste van Kangaroo Island'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen