• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

3 dagen 4WD Dragonfly Camping Tour

Deze driedaagse avontuurlijke tocht vanuit Darwin biedt een ervaring die wilde dieren, watervallen, moerassen en Aboriginal kunst en cultuur kenmerkt. Op deze Northern Territory tour naar Kakadu National Park en Litchfield National Park, zult u het landschap en watervallen van het nationale park bezoeken, uitkijken naar krokodillen en andere dieren op een privé billabongcruise op de Mary River Wetlands. Zwemmen in plunge pools onder de watervallen van Litchfield National Park en meer te horen krijgen van uw gids over de Aboriginal Dreamtime.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Reisroute 3 dagen 4WD Dragonfly Camping Tour

Dag 1 Darwin naar Litchfield National Park (inclusief lunch en diner)

U wordt om ongeveer 07:00 uur opgehaald bij uw accommodatie in Darwin voor de korte reis naar Litchfield National Park. Bezoek de watervallen, door de lente gevoede beekjes en de ruige zandstenen hellingen van Litchfield National Park. Bekijk de intrigerende kathedraalvormige en magnetische termietenheuvels en zwem of wandel bij de Florence en Wangi Falls (watervallen kunnen niet toegankelijk zijn tijdens het natte seizoen) en geniet van een picknick lunch.

Later in de middag maakt u een twee uur durende privé cruise, hierbij kunt u krokodillen, vogels, buffels en andere wilde dieren spotten. Dit is een magische ervaring weg van de massa, in een gebied met een van de hoogste concentraties aan zoutwaterkrokodillen in de wereld.

Het is slechts een korte rit van hier naar uw privé-camping in de Mary River regio waar de lokale wallaby’s u verwelkomen bij aankomst. Geniet deze avond van een diner onder de sterren en deel uw verhalen met uw medereizigers.

Natte seizoen route (inclusief lunch en diner)
Vertrek Darwin om 07:00 uur. De eerste stop op uw avontuur is Ubirr Rock, een van de belangrijkste culturele bezienswaardigheden in het park. Bij Ubirr vindt u een breed scala aan Aboriginal rotskunst die door uw gids zal worden uitgelegd. Hier leert u over de Rainbow Serpent en beklimt u de Nadab Lookout voor een prachtig uitzicht over de omliggende uiterwaarden en daarbuiten in Arnhem Land.

In de namiddag brengt u een bezoek aan het Warradjan Cultureel Centrum en hoort u meer over de 40.000 jaar van Aboriginal bezetting van het park. Later in de middag maakt u een 90-minuten durende krokodilcruise op de Yellow Waters Billabong. U kunt hier 'crocs' en andere wilde dieren spotten. Vanavond geniet u van een heerlijk diner.

Overnachting in Classic Style Permant Safari Tent
Overnachting in Classic Style Lodge

Dag 2 Litchfield National Park naar Kakadu National Park (inclusief ontbijt, lunch en diner)

Vandaag wachten de pareltjes van het Kakadu National Park op u. U vertrekt vroeg naar de Twin en Jim Jim Falls. Toegang tot de Twin Falls Gorge verkrijgt u via een 4WD pad, een boot shuttle-service en een rotsachtige wandelroute en promenade. Eenmaal aangekomen kunt u ontspannen op de zandige oevers en de watervallen bewonderen. Er zijn meer 4WD wegen op weg naar de Jim Jim Falls, waar u wandelt door een moessonbos en over rotsblokken naar de waterval en plunge pool omringd door 150 meter hoge kliffen.

Breng de middag door in de pure schoonheid van deze spectaculaire omgeving voordat u terug gaat naar uw accommodatie.

Natte seizoen route
Vandaag maakt u een halve dag wandeling bij de mooie Gubara Springs en/of Gunlom Falls (watervallen kunnen niet toegankelijk zijn tijdens het natte seizoen), en loopt u naar de top van de Nawurlandja uitkijk met een spectaculair uitzicht over Kakadu. Laat in de middag rijdt u naar Mount Bundy, dicht bij Litchfield National Park voor de overnachting in uw acommodatie van keuze.

Overnachting in Classic Style Permant Safari Tent
Overnachting in Classic Style Lodge

Dag 3 Kakadu National Park naar Darwin (inclusief ontbijt en lunch)

U staat vroeg op voor een korte wandeling naar Nawurlandja uitkijk dat een spectaculair uitzicht biedt over het bergachtige land, Nourlangie en de Anbangbang Billabong. Hierna bezoekt u het cultureel belangrijke Ubirr, gelegen binnen de East Alligator regio van het park. Hier vindt u een breed scala aan Aboriginal rotskunst die door uw gids zal worden uitgelegd. U hoort hier meer over de Rainbow Serpent en beklimt u de Nadab Lookout voor een prachtig uitzicht over de omliggende uiterwaarden en daarbuiten in Arnhem Land.

Na de lunch brengt u een bezoek aan het Bowali Visitor Centre, een Gun-djeihmi naam voor het gebied en de kreek op grond in eigendom van de mirarr clan. Met behulp van audiovisuele presentaties en de Marrawuddi Gallery ziet u hier de Aboriginal kunst van kunstenaars uit de Kakadu regio en daarbuiten.

Op weg naar Darwin stopt u voor een bezoek bij de Mamukala Wetlands. Hier kunt op de uitkijkplatforms of promenades een verscheidenheid aan prachtige vogels zien. Vanmiddag kunt na drie magische dagen van avontuur, wild, rijke culturele geschiedenis en natuurlijke schoonheid met uw voeten omhoog ontspannen terwijl u terug gebracht wordt naar uw accommodatie in Darwin.

Natte seizoen route
Geniet van de korte rit naar Litchfield National Park. Bezoek de watervallen, door de lente gevoede beekjes en de ruige zandstenen hellingen van Litchfield National Park. Bekijk de intrigerende kathedraalvormige en magnetische termietenheuvels en zwem of wandel bij de Florence en Wangi Falls (watervallen kunnen niet toegankelijk zijn tijdens het natte seizoen) en Buley Rockhole. U keert in de vroege avond terug naar Darwin.

Inclusief/Exclusief 3 dagen 4WD Dragonfly Camping Tour

Inclusief:

 • Vervoer in moderne 2WD minibus
 • Gids/chauffeur
 • Maaltijden en excursies omschreven in routeomschrijving
 • Gekozen accommodatie
 • Entreegelden parken

Exclusief:

 • Items van persoonlijke aard
 • Twin Falls shuttle toeslag (lokaal te betalen)

Vertrek:

07:00 uur, dagelijks (april - november)

Offerte aanvragen voor: '3 dagen 4WD Dragonfly Camping Tour'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen