Over Avis

Avis Car Rental en haar dochterondernemingen exploiteren een van 's werelds bekendste autoverhuurmerken met ongeveer 5.450 locaties in meer dan 165 landen.

Avis heeft een lange geschiedenis van innovatie in de autoverhuurbranche en is een van 's werelds topmerken voor klantentrouw. Avis zorgt voor een stressvrije autoverhuurervaring door superieure services te bieden die tegemoetkomen aan de individuele behoeften van uw klanten ... ze dragen de 'We Try Harder'-geest met kennis, zorgzaamheid en een passie voor uitmuntendheid.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Uiteraard kunt u deze schitterende rondreis nog op maat laten maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven via het offerte-formulier, via het algemene e-mailadres: info@screizen.nl of telefonisch via 072 5318173. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en doen onze uiterste best ervoor te zorgen dat precies de reis ontstaat die u wenst.

Type auto's Avis

Afbeeldingen zijn slechts indicatief. Werkelijke modellen kunnen variëren.

Offerte aanvragen voor: 'Autohuur Avis'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden Avis

(geldig 1 april 2023 - 31 maart 2024)

Belangrijkste voorwaarden Avis autoverhuur:

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Avis worden gehanteerd.

Huurperiode

Tarieven worden berekend op 24-uurs basis (1 dag). Voor extra uren wordt een extra dag in rekening gebracht. Deze extra kosten dienen direct bij aflevering te worden voldaan.

Prijs inclusief

GPS navigatiesysteem, voertuigregistratiekosten (VRF), administratie kosten (AF), extra bestuurders, Fully Inclusive verzekering, Premium Location Surcharge (PLS) / Concession Recovery Fee (CRF), afkoop eigen risico: Indien u met de Avis huurauto betrokken bent bij een ongeluk dan is er geen eigen risico (met inachtname van de uitgebreide verzekeringsvoorwaarden en wetten van de staat), ongelimiteerd aantal kilometers, m.u.v. Remote locaties buiten de Northern Territory, 10% GST (BTW) en Government Tax (leges).

Leeftijd informatie

In Australië is de minimumleeftijd voor het huren/besturen van een auto 21 jaar.

Bestuurders van 21-24 jaar mogen alleen autogroepen A, B, C, D huren. Voor bestuurders van 21-24 jaar geldt een toeslag van AUD 27.50 per dag, per bestuurder, ongeacht de duur van de huur.

Extra bestuurders

Alle extra bestuurders moeten aan dezelfde minimumleeftijd en rijbewijsvereisten voldoen als de huurder. Alle extra bestuurders moeten aanwezig zijn bij het begin van de huur.

Creditcards

Alle grote creditcards (American Express, Avis, Diners Club, Mastercard) worden geaccepteerd. Bij betalingen ter plaatse met een geldige creditcard, worden op het moment van betalen, 1,29% transactiekosten (inclusief GST) in rekening gebracht.

Verzekeringen

Southern Cross Reizen verhuurt Avis huurauto's inclusief Loss Damage Waiver. LDC/CDW vermindert de aansprakelijkheid van de volledige waarde van het voertuig tot een nominaal eigen risico. De verzekering vervalt indien/bij:
• de auto zonder toestemming van Avis wordt meegenomen naar West-Australië, ten noorden van Camarvon, en wanneer het voertuig is gehuurd van een Avis-locatie buiten deze regio.
• het voertuig wordt gebruikt voor slepen.
• nalatigheid of schending van de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst of provincie wetten.
• dakschade veroorzaakt, maar niet beperkt tot, contact tussen het voertuig en objecten die over de weg hangen, of schade die op een andere manier is veroorzaakt.
• waterschade aan het voertuig of schade aan de onderkant, en alle daaruit voortvloeiende kosten door die schade aan de onderkant.

Vermindering eigen risico

Houd er rekening mee dat, zelfs als u vermindering van Eigen Risico heeft, u altijd verantwoordelijk bent voor de volledige kosten van het repareren van eventuele dakschade, behalve hagelschade (bijvoorbeeld schade die optreedt als u door een te lage tunnel, tegen een boom of tegen een slagboom van een parkeerplaats rijdt); bodembeschadiging (bijvoorbeeld schade aan de uitlaatsystemen, ophanging en chassis veroorzaakt door onzorgvuldig rijden over tegen stoepranden of rijden over wegen van slechte kwaliteit met hoge snelheden); waterschade of schade veroorzaakt door schending van de huurovereenkomst.

Rijbewijs en identiteitsbewijzen

Op het moment van ophalen moet een geldig rijbewijs uit het land van de huurder persoonlijk worden getoond. Dit rijbewijs moet de bestuurder certificeren als gekwalificeerd voor de klasse en categorie van het voertuig dat wordt gehuurd. Het rijbewijs mag niet vervallen vóór het einde van de huurperiode. Alle rijbewijzen die zijn gedrukt in een niet-Latijn/Romeins alfabet moeten vergezeld worden van een geldig internationaal rijbewijs.

Brandstof kosten

Klanten ontvangen de auto met een volle tank en moeten deze terugbrengen met een volle tank. Anders worden er tankkosten in rekening gebracht op het moment dat de auto wordt ingeleverd. Brandstofkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen. De prijs van tankkosten zijn beschikbaar op het moment van uitchecken.

Enkele reis verhuur

Auto's kunnen worden teruggebracht naar andere Avis-locaties in Australië, er kunnen eenmalige kosten in rekening worden gebracht.

Onderstaande gedetailleerde restricties zijn van toepassing:

Het voertuig mag alleen worden gebruikt op wegen die op de juiste wijze zijn gevormd en gebouwd als afgedichte, verharde of onverharde wegen (tenzij het voertuig een voertuig met vierwielaandrijving is). Alle voertuigen, inclusief voertuigengroepen K en W, mogen niet worden bereden op doorstroomgebieden, dammen, rivieren of overstromingswater. Voertuigen verhuurd op het vasteland van Australië mogen het vasteland niet verlaten naar Tasmanië of ieder ander eiland. Er zijn een aantal wegen in Noord-Australië en West-Australië die behoren tot toegangswegen naar Aboriginal gemeenschappen, rijden op deze wegen is niet toegestaan zonder goedkeuring.

Tasmanië/Victoria/New South Wales/Australian Capitol Territory
Voertuigen mogen niet worden meegenomen boven de sneeuwlijn in Tasmanië, New South Wales en Victoria, zijnde Jindabyne in New South Wales en Bright in Victoria, van begin juni tot eind september. Voertuigen gehuurd in Tasmania mogen niet worden meegenomen naar het vasteland en v.v. Voertuigen mogen niet worden meegenomen naar Bruny Island, tenzij anders vermeld, als uitzondering.

Queensland
Voertuigen mogen niet voorbij Chillagoe in westelijke richting of voorbij Normanton in een zuidelijke richting. Alle voertuigen mogen op de hoofdweg naar Cooktown worden gebruikt. Verzekeringen kunnen vervallen bij gebruik off-road of noordelijk van Cooktown. Alleen voertuiggroep W mag op de kustweg van CapeTribulation naar Cooktown worden gebruiktn. Voertuigen mogen niet worden gebruikt op de Birdsville Track. Voertuigen mogen niet worden meegenoen naar Fraser Island. Voertuigen mogen worden meegenomen naar Magnetic Island.

Western Australia
Voertuigen gehuurd in West-Australië, ten zuiden van Exmouth, mogen niet ten noorden van Exmouth worden meegenomen, tenzij een one-way huurovereenkomst is afgesloten. Alleen voertuiggroep W mag worden meegenomen op Tunnel Creek Road, Windjana Gorge Road, Cape Leveque Road en Spring Creek Track naar de Bungle Bungles. Voertuigen mogen niet zonder goedkeuring rijden op Gibb River Road (Kimberley). Het wordt niet aanbevolen om op elke andere weg te reizen dan de hoofdwegen 1 en 96 ten noorden van Gerardton. Toegangswegen naar de mijnen in de Pilbara zijn privéwegen en verboden.

South Australia
Voertuigen mogen niet rijden op de Oodnadatta track. Voertuigen mogen niet zonder toestemming worden meegenomen naar Kangaroo Island liggen.

Northern Territory
Voertuigen mogen niet rijden op Jim Jim Falls, Twin Falls Road (Kakadu) of de Tanami Track. Alleen voertuiggroep W is toegestaan op de Mereenie Loop Road. Andere voertuiggroepen mogen hier niet rijden.

Kinderzitjes/stoelverhogers (boosterseats)

• kinderen jonger dan zeven jaar moeten tijdens het reizen in een kinderzitje of stoelverhoger zitten voor een betere veiligheid.
• kinderen tussen zes maanden en jonger dan vier jaar moeten in een goedgekeurd, goed bevestigd, naar achteren gericht kinderzitje of een naar voren gericht kinderzitje met een ingebouwd harnas zitten.
• kinderen jonger dan zes maanden moeten in een goedgekeurd, goed bevestigd en naar achteren gericht kinderzitje zitten.
• Als een auto twee of meer stoelrijen heeft, mogen kinderen jonger dan vier jaar niet op de voorste rij stoelen zitten.

Tolwegen

Avis voertuigen in de meerderheid van SA, VIC, NSW, ACT en South QLD zijn uitgerust met een e-tag. Dit betekent dat de huurder elke tolwegfaciliteit kan gebruiken en zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen van een e-tag of moet stoppen om contant te betalen. De Roads and Maritime Services (RMS) factureert de creditcard of bankrekening van de huurder. Als de huurder geen creditcard of account bij Avis heeft, stuurt de RMS een factuur naar de huurder.

Restitutie

Bij inlevering van de huurauto vóór het verstrijken van de huurperiode of vrijwillig downgraden van type is er geen recht op restitutie.

Rental agreement

Bij aanvang van de huur wordt een zogenaamde “Rental agreement” opgemaakt. De voorwaarden van dit contract zijn altijd bindend. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen worden opgevraagd.