• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  Safari Bungalow
 • Slider image
  Safari Bungalow
 • Slider image
  Kingfisher Suite
 • Slider image
  The Lodge
 • Slider image
 • Slider image
  Privé picknicklunch in The Hide
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Bamurru Plains

Geïnspireerd door de luxe kampen van Afrika, biedt deze exclusieve lodge met 10 kamers een productieve natuurervaring met exclusieve toegang tot een spectaculair landgoed van 300 km². Bamurru ligt in de uiterwaarden aan de kust van de Mary River, dicht bij het Kakadu National Park en legt de nadruk op haar gasten bloot te stellen aan een van de belangrijkste ecosystemen in Australië.

Elk van de tien bungalows is ruim en koel gebouwd op palen met uitzicht op de uiterwaarden die worden bezocht door talloze vogels en dieren. Gaasschermen aan drie zijden van uw Safari Bungalow dienen als muren. Omringd worden door semi-transparante schermen biedt een ervaring waarin u de natuur en de wildernis om u heen kunt horen, zien en bijna aanraken. Uw wekker in de ochtend is de roep van eksterganzen, naar wie het kamp is vernoemd, terwijl het oranje licht van de dageraad zich over de uiterwaarden verspreidt, alles is hoorbaar en zichtbaar zonder uw bed te verlaten!

De nadruk bij Bamurru ligt op een uiterst comfortabel bed (biologisch katoenen en een kussenmenu) en een ruime badkamer met hogedrukdouches. Naast golfplaten en lantaarnverlichting weerspiegelt de bungalowinrichting de vroegere inheemse, jacht- en pastorale geschiedenis van de regio met buffelhoorns, ontdekkingsreizigerskaarten, Aboriginal kunstwerk en visvallen, evenals oude foto's die een gevoel geven van het menselijk erfgoed van het gebied. Elke kamer heeft een thermoskan met koud water, leesmaterialen over de lokale flora en fauna en een lijst met diersoorten.

Er is geen televisie, CD-speler, minibar of zelfs mobiele telefoonontvangst te vinden - een echte ontsnapping naar uw directe omgeving. 's Nachts is het enige geluid het kronkelen van buideldieren in het gebladerte en het kwaken van kikkers.

De hoofdlodge biedt een oase van tropische rust te midden van een lawaaierig natuurspektakel; comfortabele rieten banken; een goed gevulde bibliotheek biedt een verzameling naslagwerken over de Top End en het natuurlijke erfgoed van Australië. Tijdens de hitte van de dag lonkt het koele water van het overloop zwembad en later is het terras van de lodge de ideale plek om de dieren in het kamp te zien grazen. Een deskundige chef-kok bereidt heerlijke maaltijden, doorspekt met lokale ingrediënten. Op elk moment van de dag kunt u uzelf helpen aan een koud drankje van de bar - of het nu een frisse witte wijn is, een gin tonic of een glas bruisend water - het wordt het best genoten tijdens een van Bamurru's spectaculaire zonsondergangen.

Er is een uitgebreid programma om het omliggende land van de lodge te verkennen, zoals moerasboottochten over de wetlands, riviercruises op zoek naar krokodillen, vogels kijken, astronomie avonden, bush drives, quadbike safari's en begeleide wandelingen in de wildernis, of een gemakkelijke optionele dagtocht naar de oude rotskunst en inheemse cultuur in Kakadu. ‘The Hide’ biedt een afgelegen manier om de schoonheid van Bamurru Plains te ervaren met de optie van een privé-picknicklunch vanaf zes meter hoog in de boomtoppen. Hoewel bereikbaar in slechts drie uur via de weg vanuit Darwin, is Bamurru het best te bereiken via een schilderachtige chartervlucht vanuit Darwin over de bochten van de Adelaide River. De zwarte stippen waarvan u dacht dat het pandanusbomen waren, zijn eigenlijk verplaatsende buffels (of krokodillen als u geluk heeft!).

Offerte aanvragen voor: 'Bamurru Plains'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen