• Slider image
  Britz HiTop
 • Slider image
  Britz HiTop
 • Slider image
  Britz HiTop
 • Slider image
  Britz Discovery
 • Slider image
  Britz Discovery
 • Slider image
  Britz Discovery
 • Slider image
  Britz Discovery
 • Slider image
  Britz Explorer
 • Slider image
  Britz Explorer
 • Slider image
  Britz Explorer
 • Slider image
  Britz Explorer
 • Slider image
  Britz Explorer
 • Slider image
  Britz Frontier
 • Slider image
  Britz Frontier
 • Slider image
  Britz Frontier
 • Slider image
  Britz Safari Landcruiser
 • Slider image
  Britz Safari Landcruiser
 • Slider image
  Britz Safari Landcruiser
 • Slider image
  Britz Outback 4WD
 • Slider image
  Britz Outback 4WD
 • Slider image
  Britz Outback 4WD
 • Slider image
  Britz Outback 4WD
 • Slider image
  Britz Safari Auto 4WD
 • Slider image
  Britz Safari Auto 4WD
 • Slider image
  Britz Safari Auto 4WD
 • Slider image
  Britz Voyager
 • Slider image
  Britz Voyager
 • Slider image
  Britz Voyager
 • Slider image
  Britz Voyager
 • Slider image
  Britz Voyager
 • Slider image
  Britz Voyager

Over Britz

Welkom in het gebied waar Britz door en door thuis is. Australië verkennen in een Britz camper is een onvergetelijke ervaring. Het enige wat u hoeft te doen om in de natuur te zijn is uit uw Britz camper te stappen in het regenwoud, de oceaan, de outback of waar u die dag ook maar besluit te stoppen. Met een Britz camper kunt u heen waar u wilt, wanneer u wilt en op de manier die u wilt.

Britz is de grootste verhuurder van campers in Australië en biedt u de keus uit maar liefst zes modellen campers en twee 4WD voertuigen. Alle modellen zijn jonger dan 2 jaar oud en hebben voorheen in de maui vloot gezeten en blijven wat langer in dienst onder de naam Britz. Sommige modellen zijn uniek en worden nieuw geïntroduceerd in de Britz vloot en blijven ook iets langer doorrijden dan normaal. Hierdoor zijn de Britz campers aantrekkelijk geprijsd. Of u alleen op pad gaat, in het gezelschap van vrienden of familie, of als deel van een konvooi, Britz weet dat u de vrijheid wilt om uw reis te plannen zoals u wilt.

De Britz verhuurdepots bevinden zich in Adelaide, Alice Springs, Broome, Brisbaine, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth en Sydney. Enkele reishuur tussen deze depots is mogelijk.

Flex Tarieven

Britz hanteert het principe van de Flex-Tarieven, dat wil zeggen dat de huurprijs afhankelijk is van het moment waarop u boekt. Deze tarieven worden wekelijks op vrijdag bepaald voor de verkoop vanaf de volgende maandag. Alle Britz tarieven/offertes vervallen 96 uur na uitgifte. U kunt ons altijd bellen voor het nu geldende tarief.

thl Roadtrip app (Apple & Android)

Deze app helpt u bij het plannen van uw roadtrip.

1. Vind alles wat u nodig hebt

De thl Roadtrip app geeft uw huidige GPS-locatie weer en toont vervolgens de dichtstbijzijnde camping en vakantieparken (gratis en betaald), benzinestation, gratis wifi locaties, realtime wegwaarschuwingen, supermarkten, dumpstations, openbare toiletten, LPG-tankstations, wasserettes en eigenlijk vrijwel alles wat u nodig heeft als u onderweg bent in Australië.

2. Bekijk campervideo's

De thl Roadtrip app bevat een volledige show-through video van uw camper - die laat zien hoe hij eruit ziet en waar u alles kunt vinden. Het is geweldig om iets over uw camper te leren voordat u aankomt in Australië. Er zijn ook een aantal handige "how-to"-video's die u laten zien hoe u de functies van uw camper kunt gebruiken - van het aansluiten op de stroomvoorziening tot het legen van de toiletcassette, het opzetten van de eettafels en het opmaken van de bedden - u zult in een mum van tijd een pro zijn.

3. Vind uw weg zonder wifi of dataverbinding

Een van de beste eigenschappen van de Roadtrip app is dat, waar u ook bent, de kaarten offline werken, u geen wifi-verbinding nodig hebt om de kaarten te kunnen gebruiken wanneer u buiten bereik bent, u hoeft ze alleen maar eerst op te slaan. Perfect voor het plannen van reisroutes als u wat meer van het netwerk af bent, op plaatsen met soms beperkte mobiele ontvangsten.

4. Ga het gesprek aan met andere reizigers

Als u graag gebruikerstips en feedback leest over verblijfplaatsen en dingen die er te doen zijn, dan is de Roadtrip app erg handig voor u. Als gebruiker van de app kun u uw eigen feedback achterlaten en opmerkingen en aanbevelingen van anderen lezen - erg handig als u probeert te beslissen waar u wilt overnachten en u wilt weten welke camping meer de voorkeur heeft van mede-roadtrippers.

Type Britz Campers

HiTop (2 volwassenen)

De Britz HiTop biedt comfortabel plaats aan twee personen, met een vast tweepersoonsbed en een aparte eethoek. Deze camper heeft geen douche en toilet en alleen koudwater. In deze camper kunnen geen kinderzitjes of stoelverhogers worden aangebracht. In deze camper kunnen geen kinderzitjes of stoelverhogers worden aangebracht. Deze camper is niet geschikt voor kinderen van zeven jaar en jonger en kinderen ouder dan zeven jaar die nog in een kinderzitje zitten.

Specificaties:

Automatisch geschakeld, 71-80 liter brandstoftank, airconditioning/verwarming in bestuurderscabine, 62-110 liter verswater tank, 65-110 liter afval watertank, tweepersoonsbed 1.76m x 1.20m, keuken met gaskookplaat - magnetron en 80-130 liter koelkast/vriezer, radio/bluetooth/USB, afmeting camper lengte 5.50m - breedte 2.02m - hoogte 2.77m - hoogte binnen 1.95m

Voyager (2 volwassenen en 2 kinderen)

Geweldig voor kleine gezinnen. De Britz Voyager is klaar voor een geweldig avontuur en ideaal voor 2 volwassenen en 2 kinderen met een budget of stellen die geen toilet of douche nodig hebben. De Voyager heeft een automatische transmissie en biedt plaats aan vier personen in twee comfortabele tweepersoonsbedden. Er kunnen maximaal twee kinderzitjes in deze camper worden geplaatst. Een kinderzitje (vanaf de geboorte tot ongeveer vier jaar) of stoelverhoger (voor kinderen van vier tot zeven jaar) kan op de voorwaarts gerichte zitplaatsen achterin (waar de twee bevestigingspunten zich bevinden) worden geplaatst. Kinderzitjes en stoelverhogers zijn een extra huurartikel.

Specificaties:

Automatisch geschakeld, 71 liter brandstoftank, airconditioning/verwarming in bestuurderscabine, 62 liter verswater tank, 65 liter afval watertank, 1e tweepersoonsbed 1.76m x 1.20m, 2e tweepersoonsbed 1.67m x 1.19m, keuken met gaskookplaat - magnetron en 130 liter koelkast/vriezer, radio/bluetooth/USB, afmeting camper lengte 6.10m - breedte 2.02m - hoogte 2.77m - hoogte binnen 1.96m

Trailblazer (2 volwassenen)

Compact en comfortabel. De Trailblazer is de enige Britz camper met een toilet en douche. Perfect voor een stel dat op zoek is naar een volledig zelfstandige camper die kleiner is en makkelijk door de stad te rijden is. Met alles wat u nodig heeftt, van een gasfornuis, magnetron en koelkast tot een comfortabel tweepersoonsbed voor een geweldige nachtrust, is de Trailblazer een perfecte keuze. In deze camper kunnen geen kinderzitjes of stoelverhogers worden aangebracht. Deze camper is niet geschikt voor kinderen van zeven jaar en jonger en kinderen ouder dan zeven jaar die nog in een kinderzitje zitten.

Specificaties:

Automatisch geschakeld, 80 liter brandstoftank, airconditioning/verwarming in bestuurderscabine en leefruimte, 110 liter verswater tank, 110 liter afval watertank, tweepersoonsbed 1.88m x 1.62m, keuken met gaskookplaat - magnetron en 80 liter koelkast/vriezer, radio/bluetooth/USB/DVD-speler, douche/toilet, afmeting camper lengte 5.50m - breedte 2.06m - hoogte 3.10m - hoogte binnen 1.95m

Explorer (4 personen)

De Explorer camper is perfect voor een lange reis weg. Met een volledig uitgeruste keuken, badkamer, woongedeelte en twee tweepersoonsbedden. De Explorer is ideaal voor een gezin van vier of een groep vrienden. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine en woongedeelte, 82-90 liter verswater tank, 82-90 liter afvalwater tank, twee tweepersoonsbedden 1.96m x 1.53m en 2.03m x 1.35m, toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.15/7.25m - breedte 2.34/2.38m - hoogte 3.25m - hoogte binnen 2.10/2.15m

Frontier (6 personen)

Iedere kampeerder zal jaloers zijn als u met deze briljante camper komt aanrijden! De grote ramen rondom het woongedeelte geven u iedere ochtend weer een geweldig uitzicht, samen met de keuken en de badkamer! Huur de Britz Frontier voor uw volgende Australië avontuur. Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn.

Specificaties:

Mercedes-Benz of Volkswagen, automatisch geschakeld, 75 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine en woongedeelte, 82-90 liter verswater tank, 82-90 liter afvalwater tank, drie tweepersoonsbedden 1.96m x 1.53m (boven de cabine) en 1.84m x 1.10 en 2.10m x 1.45m (achter), toilet en douche, keuken met gasoven - magnetron en koelkast/vriezer, kinderstoelen mogen niet op de voorstoelen of op naar achteren gerichte zitplaatsen worden geplaatst, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting camper lengte 7.15/7.20m - breedte 2.38m - hoogte 3.25/3.40m - hoogte binnen 2.10/2.15m

Safari Landcruiser (5 personen), te huur van 15 april t/m 30 november

Ervaar Australië met deze nieuwe 4WD van Britz - jonger dan 6 maanden oud! Of u nou vroeg opstaat om de magische zonsopgang te zien, of reist naar uw volgende unieke bestemming - dit is de 4WD voor u.

Vanaf 1 april 2016 zijn reizen per Landcruiser naar Fraser Island niet meer toegestaan. De Safari Land Cruiser is beschikbaar vanaf Broome en Darwin.

Specificaties:

Toyota Landcruiser, handgeschakeld, 130 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 20 liter verswater jerry can, tweepersoonsbed 2.50m x 1.25m (daktent) en 3 slaapmatten in annex 1.92m x 0.58m, koelkast/vriezer, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting landcruiser lengte 4.72m - breedte 1.80m - hoogte 2.40m (3.50m inclusief opgezette daktent)

Safari Auto 4WD (5 personen), te huur van 15 april t/m 30 november

Met de beste eigenschappen van de Safari Landcruiser 4WD en de Outback 4WD in één voertuig, is deze automatische 4WD gebouwd op een mix van de Toyota Hilux en Isuzu D-Max 4WD's. Met het ontwerp van de daktent dat synoniem is met onze traditionele Safari Landcruiser, en het comfort van een automatische aandrijving, zal deze 4WD u zeker bevallen!

Vanaf 1 april 2016 zijn reizen per Safari Auto 4WD naar Fraser Island niet meer toegestaan. De Safari Auto 4WD is beschikbaar vanaf Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin en Perth.

Specificaties:

Toyota Hilux/Isuzu D-Max, automaat, 76-80 liter brandstoftank, airconditioning in bestuurderscabine, 20 liter verswater jerry can, tweepersoonsbed 2.50m x 1.25m (daktent) en 3 slaapmatten in annex 1.92m x 0.58m, koelkast/vriezer, brandblusser, radio/cd-speler, afmeting landcruiser lengte 5.33m - breedte 1.87m - hoogte 2.42m (3.52m inclusief opgezette daktent)

Outback 4WD (5 personen), te huur van 15 april t/m 30 november

Deze gloednieuwe 4WD is klaar om de openbare weg op te gaan! Een automatisch geschakelde, robuuste 4WD met vrijstaande tenten voor een kwalitief, zorgeloos en flexibel 4WD ervaring. De Toyota Hilux SR heeft een perfect rijcomfort op de openbare weg of outback tracks. De royale opslag, draagbaar gasfornuis, uitschuif koelkast en extra's zoals een picknicktafel en stoelen maken van deze 4WD een leuke en handige camping optie.

Reizen naar Fraser Island is niet toegestaan. De Outback 4WD is beschikbaar vanaf Alice Springs, Broome, Darwin en Perth.

Specificaties:

Toyota Hilux SR, turbo diesel, airconditioning in bestuurderscabine, brandblusser, radio/cd-speler, 80 liter brandstoftank, 20 liter verswater jerry can, tent 2.35m x 2.43m x 2.10m hoog met luchtbedden 1.92m x 0.58mFoto's en specificaties zijn een indicatie van het voertuig dat bij uw boeking wordt geleverd. De werkelijke voertuigen kunnen variëren afhankelijk van bouwjaar en beschikbaarheid, maar uw voertuig zal geschikt zijn voor het vereiste aantal personen en vergelijkbare specificaties hebben als die op deze website. Voertuigen kunnen niet worden aangevraagd op merk, model, bouwjaar, kenmerken of specificaties.

Offerte aanvragen voor: 'Camperhuur Britz/4WD'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden Britz Campers

(geldig 1 april 2024 - 31 maart 2025)

Belangrijkste voorwaarden Britz Campers

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Britz worden gehanteerd.

Rijbewijs en minimumleeftijd

Bij het ophalen moet een geldig en volledig rijbewijs voor een motorvoertuig worden getoond en moeten alle bestuurders aanwezig zijn. Als het rijbewijs niet in het Engels is, is een geaccrediteerde Engelse vertaling of een internationaal rijbewijs nodig. Britz accepteert geen digitale rijbewijzen.

Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn en een volledig rijbewijs hebben, en het rijbewijs moet geldig zijn voor de gehele boekingsduur.

Het is belangrijk om het juiste land te selecteren waarin het rijbewijs is afgegeven, zodat de juiste tarieven worden berekend. Als de huurder een rijbewijs overlegt dat afkomstig is uit een ander land waar de boeking is gemaakt, kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Tarief inclusief

Om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken, zijn onze tarieven inclusief 24-uurs pechhulp, ongelimiteerde kilometers voor 2WD en 300 vrije kilometers/dag voor 4WD, keukenpakket, algemene uitrusting, persoonlijk pakket, extra chauffeur.

• Keukenpakket: borden, kommen, messen, vorken, lepels, flesopener, blikopener, vergiet, steelpannen, braadpannen, kookgerei, snijplank, waterkoker, broodrooster en theedoek. Elektrische apparaten worden geleverd in voertuigen die over 240V beschikken.
• Algemene uitrusting: haringen, waslijn, brandblusser, emmer, slang, stoffer en blik.
• Persoonlijk pakket: gratis beddengoed en handdoeken.

Huur op meerdere plaatsen

Als een huurder meer dan één opeenvolgende huurperiode in Australië of Nieuw-Zeeland heeft, die in totaal 21 dagen of meer bedraagt, kunnen deze worden gecombineerd om in aanmerking te komen voor huurkortingen voor langere termijn op de dagelijkse voertuigtarieven.

Kortingen

Huurders die langer dan 21 dagen reizen, ontvangen 5% korting op de dagtarieven. Dit is ook beschikbaar voor huurders met meerdere boekingen van in totaal 21+ dagen.

Boekingswijzigingen

Plannen kunnen soms veranderen. Als dit het geval is, worden eventuele wijzigingen in een boeking berekend op basis van het geldende tarief van de dag op het moment van boekingswijziging.

Als boekingswijziging worden beschouwd:
• Naamsverandering
• Wijzig de ophaal- of afleverdatum
• Wijzig van het ophaal- of afleverfiliaal
• Wijziging van campercategorie
• Wijziging tariefschema inclusief speciale tarieven

Wijziging van de afleverlocatie na pick-up
Als de huurder na het ophalen de drop-off locatie wil wijzigen, dient hij of zij contact op te nemen met het reserveringsteam. Het reserveringsteam zal de huurder informeren of de wijziging mogelijk is. Onder voorbehoud dat de wijziging wordt goedgekeurd, kan er een toeslag van maximaal AUD 750 van toepassing zijn.

Huurperiode verlengen
Als huurder het zo naar zijn zin heeft dat hij of zij onderweg zijn/haar boeking wil verlengen, dient hij of zij eerst contact op te nemen met het reserveringsteam. Zij adviseren of de verlenging mogelijk is en wat de bijbehorende kosten zijn. Om een verlenging veilig te stellen, moeten de extra kosten (berekend op basis van het huidige tarief van de dag) per creditcard worden betaald, inclusief alle belastingen en toeslagen, hetzij telefonisch, hetzij in een filiaal op het moment van verlenging. Eventuele bestaande langetermijnkortingen blijven van toepassing op de boeking.

Wijziging van campercategorie
De maui campers zijn per categorie aan te vragen, niet per merk of model. maui doet altijd zijn best om aan verzoeken te voldoen, maar behoudt zich het recht voor om de geboekte camper te vervangen door een alternatieve beschikbare camper, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder extra kosten. Eventuele wijzigingen die aan de geboekte camper worden aangebracht en waarmee de huurder akkoord gaat, vormen geen contractbreuk en geven de huurder geen recht op restitutie.

Online check-in
Het is verplicht voor huurders om minimaal 14 dagen vóór het ophalen online in te checken bij: https://sci.thlonline.com/
Door de vereiste ophaalgegevens vóór de ophaaldatum in te vullen, ervaren huurders een soepeler en sneller ophaalproces voor de camper. Huurders moeten ook vóór het ophalen de veilig rijden- en 'Instructievideo's' bekijken via de Roadtrip-app, om te leren hoe ze hun camper moeten gebruiken.

thl Roadtrip-app

De Roadtrip-app is op maat gemaakt voor huurders die reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. De gratis app biedt huurders alle benodigde informatie om van hun reis een geweldige ervaring te maken.

De app is ontworpen om:
• De vakantie ervaring van huurders te verbeteren door 'instructievideo's' aan te bieden voordat de camper wordt opgehaald, zodat ze vertrouwd raken met het voertuig voordat ze bij het filiaal aankomen en eventuele vragen kunnen voorbereiden.
• Huurders te informeren over het gebruik van het voertuig en veilig rijgedrag.
• Contactgegevens bij eventuele hulp met pech, e-mailmogelijkheid voor andere vragen en antwoorden op veelgestelde vragen.
• Informatie over campings en boekingsmogelijkheden.
• Geweldige aanbiedingen voor attracties en activiteiten.
• Het zoeken naar nuttige reisinformatie, zoals filiaallocaties, nabijgelegen benzinestations, dumpstations, supermarkten en geldautomaten.

Gasten kunnen de app downloaden via Google Play of de App Store.

Vervoer van en naar de luchthaven

Vestigingen bevinden zich in de buurt van grote luchthavens, waardoor ophalen en wegbrengen gemakkelijk is voor huurders. Huurders kunnen op eigen kosten vervoer van en naar de luchthaven regelen.

Vestigingen

Vestigingen zijn verspreid over heel Australië, zodat u zowel lange als korte roadtrips kunt plannen. Het filiaal in Broome ligt iets afgelegener dan andere en daarom geldt er een eenmalige locatietoeslag van AUD 835 voor huurders die een camper ophalen of afleveren in Broome. Voor huurders die ophalen of afleveren bij ons filiaal in Hobart geldt een eenmalige locatietoeslag van AUD 115.

Bepaalde campers zijn alleen op bepaalde locaties beschikbaar.

Openingstijden van de vestigingen en publieke feestdagen
In de onderstaande tabel vindt u de specifieke uren voor ophalen en terugbrengen.

Locaties Datum/Tijden voor pick-up en drop-off
Adelaide 1 april 2024 - 30 april 2024
9:00 - 15:30 uur
7 dagen/week

1 september 2024 - 31 maart 2025
9:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 mei 2024 - 31 augustus 2024
09:00 - 15:30 uur
6 dagen/week (zondag gesloten)
Alice Springs
Broome
Darwin
1 april 2024 - 30 november 2024
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 december 2024 - 31 maart 2025
gesloten
Cairns 1 april 2024 - 30 september 2024
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 oktober 2024 - 31 maart 2025
09:00 - 15:30 uur
6 dagen/week (zondag gesloten)
Brisbane
Hobart
Melbourne
Perth
Sydney
1 april 2024 - 31 maart 2025
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week

De vestigingen in Broome, Darwin en Alice Springs zijn gesloten tijdens het natte seizoen (1 december t/m 31 maart). Gedurende deze tijd zijn de wegen modderig en moeilijk begaanbaar. Om veiligheidsredenen raden we huurders ten zeerste aan om gedurende deze tijd niet naar de top van Australië te reizen.

Alle vestigingen zijn gesloten op feestdagen, inclusief Eerste Kerstdag (25 december 2024), Nieuwjaarsdag (1 januari 2025) en Observed Australia Day (27 januari 2025). Vestigingen zijn open op andere feestdagen, maar er geldt een toeslag van AUD 115 als het ophalen en/of terugbrengen wordt geboekt voor een feestdag, zoals aangegeven in de volgende tabel.

Datum Sydney Melbourne Adelaide Perth Brisbane Hobart Alice Springs Darwin Broome Cairns
1 april 2024
25 april 2024
6 mei 2024
3 juni 2024
10 juni 2024
5 juli 2024
26 juli 2024
5 augustus 2024
14 augustus 2024
23 september 2024
7 oktober 2024
24 oktober 2024
5 november 2024
26 december 2024
3 maart 2025
10 maart 2025

Boekingsduur

Tijdens een campervakantie kunnen huurders in hun eigen tempo reizen. Om ervoor te zorgen dat huurders het maximale uit hun roadtrip halen, geldt er een huurperiode van minimaal vijf dagen wanneer ophalen en terugbrengen op dezelfde vestigingslocatie plaatsvindt. Hogere minimale huurperiodes gelden als volgt en kunnen worden gewijzigd.

Aanvullende minimumperioden zijn als volgt van toepassing:
• Minimaal 7 dagen tijdens Splendour in the Grass Music Festival in Brisbane
• Minimaal 7 dagen tijdens Moto GP in Melbourne
• Minimaal 7 dagen tijdens Bathurst in Sydney
• Minimaal 10 dagen tijdens Kerst (26 december 2024 tot 7 januari 2025

Enkele reishuur

Roadtrips eindigen niet altijd waar ze beginnen. Als een huurder de camper aflevert op een andere vestigingslocatie dan waar hij is opgehaald, geldt een minimale boekingsperiode van zeven dagen, samen met een enkele reistoeslag, zoals hieronder vermeld.

Adelaide
7 Alice Springs
21 14 Broome
7 14 28 Brisbane
14 14 21 7 Cairns
14 7 10 14 14 Darwin
10 21 28 14 14 28 Hobart
7 14 21 7 14 14 7 Melbourne
14 14 10 21 28 14 28 14 Perth
7 14 21 7 14 14 10 7 14 Sydney


Aanvullende minimumperioden zijn als volgt van toepassing en zijn onderhevig aan wijzigingen, die door ons verkoopteam zullen worden gecommuniceerd:
• Er geldt een minimum van 20 dagen voor alle enkele reizen naar Cairns van 1 april tot 30 augustus 2024
• Er geldt een minimum van 20 dagen voor alle enkele reizen vanuit Alice Springs, Darwin (met uitzondering van 4WD's) van 1 april tot 10 juli 2024, met uitzondering van Alice Springs, Darwin
• Er geldt een minimum van 30 dagen voor alle enkele reizen naar Hobart van 1 april tot 30 juli 2024
• Er geldt een minimum van 30 dagen voor alle enkele reizen naar Alice Springs, Darwin, Broome (exclusief 4WD's) van 1 juli tot 30 november 2024 met uitzondering van Alice Springs, Broome en Darwin
• Er geldt een minimum van 30 dagen voor alle enkele reizen vanuit Hobart van 1 augustus 2024 tot 1 februari 2025

Kosten voor een enkele reis:
• Voor ophalen in Cairns, Brisbane, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren naar deze locaties - AUD 185
• Voor ophalen in Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren in Darwin, Perth, Broome of Alice Springs - AUD 280
• Voor ophalen in Darwin, Perth, Broome en Alice Springs en retourneren naar iedere vestiging - AUD 280

Reisbeperkingen

Niet alle campers zijn geschikt voor alle rijsituaties, dus het is belangrijk dat de juiste camper wordt gekozen voor de geplande reis. thl, kan naar eigen goeddunken, het reizen met campers in bepaalde gebieden beperken vanwege ongunstige weg- of weersomstandigheden, en de afstand tot genomineerde bestemmingen in verhouding tot de lengte van de huurperiode. Indien van toepassing worden eventuele verdere beperkingen bij het ophalen vermeld. Huurders worden aangemoedigd om contact op te nemen met On-Road Assist op 1300 850 805 of +61 3 8398 8880 als ze zich zorgen maken over de toegankelijkheid over de weg.

2WD Campers
2WD campers zijn niet uitgerust voor ruw terrein en kunnen niet op onverharde wegen worden gereden, met uitzondering van goed onderhouden toegangswegen van minder dan 12 kilometer lang die leiden naar erkende commerciële campings en belangrijke toeristische attracties. De huurder moet vooraf toestemming vragen voor de volgende bestemmingen: alle eilanden, ten noorden van Laura/Cooktown, North Stradbroke Island en Magnetic Island, Kangaroo Island, Bruny Island.

Het is ten alle tijd verboden om de 2WD camper mee te nemen op/naar onverharde wegen langer dan 12 km, alle skitoegangswegen van 1 juni tot 30 september, alle stranden, Old Gunbarrel Hwy, Great Central Road, Fraser Island, Moreton Island, Cape York tussen de maanden december tot mei, Old Telegraph Track gedeelte van de weg naar Cape York, Canning Stock Route, Nanutarra Road (onverharde kortere weg naar Tom Price), Karijini National Park (onverharde weggedeelten), Lost City in Litchfield Park, Boggy Hole (Finke Gorge National Park), Ghan Heritage Road (van Titjikala naar Finke), Gunlom Area, Gubara, Shady Camp, Old Jim Jim Road, Jim Jim Falls, Twin Falls, Mereenie Loop Road (onverharde sectie), Ernst Giles Road en Old South Road

4WD Voertuigen
4WD voertuigen zijn er om de avontuurlijke reizigers buiten de gebaande paden te brengen, maar voor hun veiligheid zijn er beperkte reisgebieden. Voor hieronder vermelde beperkte bestemmingen zijn gasten verplicht om hun verwachte reisplannen bij het ophalen van de camper door te geven en te informeren bijj de relevante lokale autoriteiten of de wegen begaanbaar zijn. De huurder moet vooraf toestemming vragen voor de volgende bestemmingen: alle eilanden, afgelegen onverharde wegen (indien al niet vermeld), Simpson Desert*, Gunbarrel Highway*, Tanami Track, Savannah Way van Normanton naar Borroloola, Sandover Highway*, Burke Development Road van Chillagoe naar Normanton, Cape York (ten noorden van Laura/Cooktown*), Bloomfield Track, Oodnadatta Track*, Strzelecki Track*, Birdsville Track*, Tasmanië, Bungle Bungles, Gibb River Road, Kalumburu Road, Mitchell Falls/Plateau, Arnhem Land*, Larapinta Road tussen Hermannsburg en Petermann, Plenty Highway*, Finke Road (tussen Alice Springs en Oodnadatta) en Chambers Pillar.

Het is ten alle tijd verboden om de 2WD camper mee te nemen op/naar alle stranden, Fraser Island, Moreton Island, Old Telegraph Track gedeelte van de weg naar Cape York, CREB Track, Cape York tussen 1 december en 31 mei, Ghan Heritage Road (van Titjikala naar Finke), Starcke Track, Fenchman Track, Old Gunbarrel Highway, Canning Stock Route, Boggy Hole (Finke Gorge National Park), Central Arnhem Road (voorbij Beswick), Southern Lost City (Limmen National Park) en Old South Road van Maryvale naar Finke.

*Huurders die naar deze locaties reizen wordt ten zeerste aangeraden om uit veiligheidsoverwegingen een satelliettelefoon te huren

Huurders die zonder toestemming naar gebieden met een beperking reizen, maken alle aansprakelijkheidsdekking ongeldig in het geval van schade of een ongeval en er kan een vergoeding van AUD 300 in rekening worden gebracht voor elke geïdentificeerde gelegenheid.

Kilometers

Onderschat voor de veiligheid niet de tijd die nodig is om van het ene punt naar het andere te rijden. Hoewel de campers een ongelimiteerd aantal kilometers bevatten, raden wij u aan maximaal 250 kilometer per dag te reizen, of het equivalent van 4-5 uur rijden. Wij moedigen huurders aan om minimaal elke 2 uur een pauze te nemen tijdens het rijden.

De 4WD-tarieven zijn inclusief 300 kilometer per dag. Er zijn pakketten van 500 kilometer beschikbaar vóór of op het moment van ophalen voor AUD 240. Indien de afgelegde afstand iets langer is, worden de overtollige kilometers in rekening gebracht tegen een bedrag van AUD 0,55 per kilometer, te betalen bij terugkomst.

Het inleveren van de camper

De camper is een thuis weg van huis en voor het comfort raden we aan dat hij tijdens de roadtrip netjes blijft. De camper moet worden teruggebracht naar het filiaal zoals deze is meegenomen, waarbij het interieur is schoongemaakt en de toiletcassette (indien van toepassing) en de vuilwatertanks zijn geleegd. De buitenkant van de camper hoeft niet te worden schoongemaakt, tenzij deze bedekt is met overmatig vuil of modder, waardoor het voor ons team moeilijk is om de staat ervan te zien. Het Cleaning Pack kan vooraf worden gekocht of bij het ophalen worden toegevoegd, zodat u het product snel en eenvoudig kunt retourneren.

Reparaties

Wij begrijpen dat er tijdens uw vakantie kleine reparaties aan de camper nodig kunnen zijn. Om verdere verstoringen van de roadtrip te voorkomen, kunnen reparaties tot AUD 100 zonder toestemming worden uitgevoerd als de schade niet door de huurder is veroorzaakt. Deze worden terugbetaald op vertoon van de betalingsbewijzen. Als er reparaties van meer dan AUD 100 nodig zijn, moet het On-Road Assist-team op de hoogte worden gesteld voordat een reparatie wordt voltooid. Ongeautoriseerde reparaties zijn niet toegestaan.

Alle campers vallen onder de dekking van de New Zealand Automobile Association en er is 24 uur per dag mechanische pechhulp beschikbaar. Neem indien nodig contact op met On-Road Assist op 1300 850 805 of +61 3 8398 8880.

Verkeersovertredingen, tolgelden en boetes

thl zal eventuele kosten die de huurder tijdens zijn roadtrip ontvangt voor verkeersovertredingen, tolheffing of parkeerboetes doorberekenen. Het behoudt zich het recht voor om de ontvangen tolkosten in rekening te brengen op de creditcard of debetkaart van de huurder na ontvangst van de tolkosten. Er kunnen administratiekosten van AUD 75 in rekening worden gebracht ter dekking van de bijbehorende administratieve kosten per ontvangen tolheffing, verkeersovertreding of parkeerboete.

Dieren

Honden en katten zijn alleen toegestaan in Britz campers. Voor huisdieren geldt een toeslag van AUD 299,00 (exclusief hulpdieren). Het volledige beleid kunt u bekijken op de website van thl. Hulphonden zijn toegestaan in alle voertuigen. Als een voertuig bevuild wordt door een huisdier wordt teruggebracht, behoudt thl zich het recht voor om extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. Het volledige beleid kunt u bekijken op de website van thl.

Roken en drugs

Alle campers zijn een rookvrije en drugsvrije zone; daarom is roken of drugs niet toegestaan in campers.

Betaling bij vestigingen

Om veiligheidsredenen accepteren de vestigingen alleen creditcards en betaalkaarten voor de kosten die betaald worden bij het ophalen en inleveren van de camper. In de vestigingen wordt geen contant geld geaccepteerd. De borgsom, indien van toepassing, kan niet worden betaald met een prepaid creditcard.

Kredietkaarten

maui accepteert Visa, MasterCard en American Express. Voor de huurkosten en eventuele aanvullende producten gelden de volgende tarieven:

Toeslag
Visa/Mastercard Debit/Creditcard 1.21%
Amex 2.6%
*Genoemde percentages zijn onder voorbehoud van wijzigingenReisverzekering

Voor uw gemoedsrust raden wij alle gasten ten zeerste aan een particuliere reisverzekering van het hoogste niveau af te sluiten.

Persoonlijk letsel
De camper heeft een WA-verzekering en het is waarschijnlijk dat elk ander voertuig dat bij een ongeval betrokken is, ook een WA-verzekering heeft. Afhankelijk van de omstandigheden van een ongeval kan de huurder het recht hebben om zijn persoonlijke letsel te claimen bij de WA-verzekering van de partij die verantwoordelijk is voor het ongeval. thl raadt ten zeerste aan dat alle passagiers hun eigen reisverzekering voor persoonlijk letsel afsluiten. thl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel opgelopen tijdens de huur. Behalve wanneer dergelijk verlies of schade wordt veroorzaakt door eigen nalatigheid of schending van de Algemene Voorwaarden van de Huurovereenkomst (of die van zijn werknemers). thl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade aan persoonlijke bezittingen of eigendommen van de huurder (of enige persoon of entiteit die verband houdt met de huurder).

Eigendoms schade
De camper is verzekerd voor schade daaraan en schade aan eigendommen van derden. De huurder is echter verantwoordelijk tot het bedrag van de toepasselijke aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van derden of aan de camper. De huurder is ook verantwoordelijk voor de kosten van het dagtarief voor de periode dat het voertuig wordt gerepareerd. Er vindt geen restitutie plaats voor een ongebruikt deel van de huurperiode. De aansprakelijkheid is van toepassing op elke claim. thl behoudt zich het recht voor om eventuele schade aan de camper in rekening te brengen, inclusief schade aan eigendommen van derden die niet is gemeld maar wel is vastgesteld bij teruggave van de camper.

Aansprakelijkheidsopties

Huurders kunnen kiezen uit de volgende aansprakelijkheidsopties:
• ‘The Low Road’ – het meest basale niveau van aansprakelijkheidsdekking.
• ‘The High Road’ - de hoogste aansprakelijkheidsdekking die de meeste gemoedsrust biedt.

Het te betalen bedrag voor elke aansprakelijkheidsoptie is gebaseerd op het aantal huurdagen voor de minimale huurperiode die van toepassing is op elke camper of het totale aantal dagen van de camperboeking. Het maximale tarief voor Aansprakelijkheidsopties bedraagt 50 dagen per huursegment.

The Low Road* The High Road*
Prijs per dag Eigen risico Borg Prijs per dag Eigen risico Borg
zonder douche & toilet Inclusief AUD 5.000 AUD 5.000 AUD 48 AUD 0 AUD 0
met douche & toilet Inclusief AUD 7.500 AUD 7.500 AUD 53 AUD 0 AUD 0
4WD Inclusief AUD 8.000 AUD 8.000 AUD 55 AUD 500 AUD 500
*Aansprakelijkheid is onderhevig aan uitsluitingen

Borg

De betaling van de borgsom is afhankelijk van de gekozen aansprakelijkheidsoptie. De creditcardhouder moet aanwezig zijn om voor de borgsom te tekenen wanneer hij/zij de camper ophaalt en is aansprakelijk voor eventuele schade aan de camper.
• Als de huurder ervoor kiest om ‘The Low Road’ te nemen, wordt de totale borgsom onmiddellijk van de creditcard of debetkaart afgeschreven.
• Voor campers met 4WD. Als de huurder ervoor kiest om 'The Low Road' of 'The High Road' te nemen, wordt de totale borgsom onmiddellijk van de creditcard of debetkaart afgeschreven.
• Als de huurder ervoor kiest om 'The High Road' te nemen, wordt bij het ophalen een creditcardautorisatie geregistreerd.

De borgsom wordt volledig terugbetaald, inclusief de administratiekosten voor de creditcard, als de kaart die gebruikt is om de borgsom te verstrekken een creditcard of debetkaart van Visa of een creditcard of debetkaart van MasterCard is, op voorwaarde dat aan de voorwaarden van het huurcontract is voldaan en het voertuig onbeschadigd wordt geretourneerd. thl raadt klanten aan een Visa-creditcard of debitcard of een MasterCard-creditcard of debitcard te gebruiken voor de aansprakelijkheidsborg, aangezien de creditcardadministratiekosten die van toepassing zijn bij het gebruik van een American Express-creditcard niet restitueerbaar zijn. Terugbetalingen op creditcards (inclusief terugbetalingen van borgsommen) kunnen tot 14 werkdagen duren, afhankelijk van de financiële instelling van de huurder.

Als er schade is aan de camper bij het retourneren of als er niet aan andere voorwaarden van het huurcontract is voldaan, wordt de borgsom gebruikt om de kosten te dekken tot het bedrag van de relevante aansprakelijkheid. Indien niet aan de voorwaarden van het huurcontract wordt voldaan en de borgsom niet voldoende is om de schade te dekken, worden extra kosten in rekening gebracht.

Als een huurder een vervolgboeking heeft voor een camper, kan de borgsom worden overgedragen naar de volgende boeking binnen Australië.

Wisselkoers- en valutavariaties

Alle transacties worden uitgevoerd in Australische dollars. Als gevolg van wisselkoersschommelingen kan het terugbetaalde bedrag enigszins afwijken van het aanvankelijk in rekening gebrachte bedrag. Terugbetalingen per creditcard kunnen tot 14 werkdagen duren, afhankelijk van de financiële instelling van de huurder. thl is niet verantwoordelijk voor creditcard- of debetkaartkosten of door de bank opgelegde kosten met betrekking tot valutaconversie of buitenlandse transacties.

Value Pack

Het Value Pack is een bundel extra's dat verminderde aansprakelijkheid en geselecteerde producten/diensten met toegevoegde waarde biedt voor een geweldige roadtrip. Het minimumbedrag dat per huurperiode voor het Value Pack moet worden betaald, is gebaseerd op de minimale huurperiode die van toepassing is op de boeking. De prijs voor de Value Pack is AUD 65 per dag. Het maximaal te betalen bedrag bedraagt 50 dagen per huursegment.

Het Value Pack bestaat voor campers met en zonder toilet & douche uit 'The High Road' (geen eigen risico), schade aan voorruit en banden, schade aan onderstel/bovenhoofd (gedekt voor accidentele schade), kantelen van één voertuig, ventilator/verwarming, 3x toiletchemicaliën, kampeerstoelen en -tafel, baby-/stoelverhogers (op voorafgaand verzoek), sneeuw kettingen (op aanvraag), linnenwissel*. Voor 4WD bestaat het Value Pack uit 'The High Road', ventilator/verwarming, kampeerstoelen en -tafel, linnenwissel*.

*Met deze service kunnen huurders hun linnengoed en beddengoed tijdens hun huur omruilen na zeven reisdagen bij elk filiaal. Het filiaal moet van tevoren op de hoogte worden gesteld om er zeker van te zijn dat de artikelen beschikbaar en klaar zijn voor de aankomst van de huurders.

Extra dekking voor 4WD

Voor 4WD huurders die naar afgelegen gebieden reizen, bieden wij een aanvullende 4WD-dekking. Deze dekking is beschikbaar bij aankoop van ‘The High Road’ of Value Pack.

De 4WD Extra Cover beschermt huurders tegen:
• Onopzettelijke schade aan de boven- en onderkant van de 4WD-campervan
• Onbeperkte voorruit- en bandendekking
• Schade aan de luifel
• Onbeperkte kilometers
• Aansprakelijkheid van AUD 0 (behoudens uitsluitingen zoals vermeld in de huurovereenkomst)
• Kosten voor slepen en bergen van campers op wegen en gebieden waar toestemming is verleend om te reizen door thl
• Enkele voertuigkanteling
Houd er rekening mee dat deze bescherming geen betrekking heeft op vastgelopen campers.

Extra's

thl biedt een reeks optionele extra's om roadtrips net iets gemakkelijker te maken.

Item Prijs Opmerkingen
maui Elite AUD Camper niet ouder dan 1 jaar
Re-fuelling Pack AUD 199 Inclusief 1 volle brandstoftank (huurder kan camper met lege tank inleveren) en 1 volle gasfles
500 kilometer/dag voor 4WD AUD 240 voor 4WD voertuigen
Camping stoelen AUD 20 per huurperiode
Camping tafel AUD 29 per huurperiode
Kinderstoeltje AUD 42 per huurperiode Maximum 2 stoeltjes
Extra bestuurder AUD 4 per persoon per dag (max. 15 dagen)

Toeslagen

Item Prijs Opmerkingen
EHBO kit AUD 40,00 Er bevindt zich in iedere camper een EHBO kit. Indien de zegel wordt verbroken of de kit is niet meer aanwezig betaald u ter plaatse de kosten
Wijziging drop-off locatie na pick-up AUD 750 Onder voorbehoud van beschikbaarheid
Enkele reishuur toeslag (voor ophalen in Darwin, Perth, Broome en Alice Springs en retourneren naar iedere vestiging) AUD 280
Enkele reishuur toeslag (voor ophalen in Cairns, Brisbane, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren naar deze locaties) AUD 185 (okt-mrt)
Broome locatie toeslag AUD 835 Per huurperiode
Hobart locatie toeslag AUD 115 Per huurperiode
Toeslag Publieke Feestdagen AUD 115 Indien de camper wordt opgehaald of ingeleverd op een Publieke Feestdag

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering gelden de volgende kosten:
• Bij annulering 61+ dagen vóór het ophalen - Geen kosten
• Bij annulering 60 tot 22 dagen vóór het ophalen - 10% van de totale huurprijs
• Bij annulering 21 tot 7 dagen vóór het ophalen - 20% van de totale huurprijs
• Bij annulering minder dan 6 dagen of minder vóór het ophalen - 50% van de totale huurprijs
• Bij annulering op de dag van ophalen of bij no-show - 100% van de totale huurprijs
• Er vindt geen restitutie plaats bij het te laat ophalen of vroegtijdig terugbrengen van een camper
Voor het berekenen van de annuleringskosten wordt de oorspronkelijke ophaaldatum of de vroegst bevestigde ophaaldatum gebruikt.

Andere dingen die u moet weten

thl behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken elke verhuur te weigeren.

Tijdens hun roadtrip zijn huurders verantwoordelijk voor:
• Schade veroorzaakt doordat de huurder niet aan de voorwaarden van het huurcontract heeft voldaan.
• Schade veroorzaakt door nalatigheid en/of opzet.
• Schade veroorzaakt aan de camper, op enigerlei wijze, door gedeeltelijke of volledige onderdompeling in water of zout water.
• Schade veroorzaakt aan banden en de voorruit, behalve wanneer ‘Value Pack’ of ‘WAP’ is aangeschaft en van toepassing is.
• Schade veroorzaakt aan de camper wanneer de camper wordt gebruikt in strijd met wet- of regelgeving die het autoverkeer regelt.
• Schade veroorzaakt door het omkantelen van een enkel voertuig, behalve wanneer het ‘Value Pack’ of ‘Single Vehicle Rollover’ is aangeschaft en van toepassing is.
• Schade en bijbehorende kosten bij het bergen van een vastgelopen voertuig.
• Schade of verlies veroorzaakt aan persoonlijke bezittingen.
• Schade of verlies veroorzaakt door het huisdier van een huurder.
• Schade veroorzaakt door gebruik van verkeerde of vervuilde brandstof.
• Schade aan het uitschuiven van de camper.
• Schade aan het onderstel of de bovenzijde van de camper, behalve wanneer het ‘Value Pack’ is aangeschaft en van toepassing is.
• Alle campers zijn uitgerust met een locatiebewakingsapparaat. thl behoudt zich het recht voor om waarschuwingen te sturen naar huurders die in strijd met de algemene voorwaarden rijden of de snelheidslimiet overschrijden. Als u de waarschuwingen voortdurend negeert, kan er voor elke geïdentificeerde gelegenheid een toeslag van NZD 300 in rekening worden gebracht.

Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen bij ons opgevraagd worden.

Huurvoorwaarden Britz Campers

(geldig 1 april 2025 - 31 maart 2026)

Belangrijkste voorwaarden Britz Campers

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door Britz worden gehanteerd.

Rijbewijs en minimumleeftijd

Bij het ophalen moet een geldig en volledig rijbewijs voor een motorvoertuig worden getoond en moeten alle bestuurders aanwezig zijn. Als het rijbewijs niet in het Engels is, is een geaccrediteerde Engelse vertaling of een internationaal rijbewijs nodig.

Bestuurders moeten 21 jaar of ouder zijn en een volledig rijbewijs hebben, en het rijbewijs moet geldig zijn voor de gehele boekingsduur.

Het is belangrijk om het juiste land te selecteren waarin het rijbewijs is afgegeven, zodat de juiste tarieven worden berekend. Als de huurder een rijbewijs overlegt dat afkomstig is uit een ander land waar de boeking is gemaakt, kunnen extra kosten in rekening gebracht worden.

Tarief inclusief

Om het reizen zo comfortabel mogelijk te maken, zijn onze tarieven inclusief 24-uurs pechhulp, ongelimiteerde kilometers, keukenpakket, algemene uitrusting, persoonlijk pakket.

• Keukenpakket: borden, kommen, messen, vorken, lepels, flesopener, blikopener, vergiet, steelpannen, braadpannen, kookgerei, snijplank, waterkoker, broodrooster en theedoek. Elektrische apparaten worden geleverd in voertuigen die over 240V beschikken.
• Algemene uitrusting: haringen, waslijn, brandblusser, emmer, slang, stoffer en blik.
• Persoonlijk pakket: gratis beddengoed en handdoeken.

Huur op meerdere plaatsen

Als een huurder meer dan één opeenvolgende huurperiode in Australië of Nieuw-Zeeland heeft, die in totaal 21 dagen of meer bedraagt, kunnen deze worden gecombineerd om in aanmerking te komen voor huurkortingen voor langere termijn op de dagelijkse voertuigtarieven.

Kortingen

Huurders die langer dan 21 dagen reizen, ontvangen 8% korting op de dagtarieven. Dit is ook beschikbaar voor huurders met meerdere boekingen van in totaal 21+ dagen.

Boekingswijzigingen

Plannen kunnen soms veranderen. Als dit het geval is, worden eventuele wijzigingen in een boeking berekend op basis van het geldende tarief van de dag op het moment van boekingswijziging.

Als boekingswijziging worden beschouwd:
• Naamsverandering
• Wijzig de ophaal- of afleverdatum
• Wijzig van het ophaal- of afleverfiliaal
• Wijziging van campercategorie
• Wijziging tariefschema inclusief speciale tarieven

Wijziging van de afleverlocatie na pick-up
Als de huurder na het ophalen de drop-off locatie wil wijzigen, dient hij of zij contact op te nemen met het reserveringsteam. Het reserveringsteam zal de huurder informeren of de wijziging mogelijk is. Onder voorbehoud dat de wijziging wordt goedgekeurd, kan er een toeslag van maximaal AUD 750 van toepassing zijn.

Huurperiode verlengen
Als huurder het zo naar zijn zin heeft dat hij of zij onderweg zijn/haar boeking wil verlengen, dient hij of zij eerst contact op te nemen met het reserveringsteam. Zij adviseren of de verlenging mogelijk is en wat de bijbehorende kosten zijn. Om een verlenging veilig te stellen, moeten de extra kosten (berekend op basis van het huidige tarief van de dag) per creditcard worden betaald, inclusief alle belastingen en toeslagen, hetzij telefonisch, hetzij in een filiaal op het moment van verlenging. Eventuele bestaande langetermijnkortingen blijven van toepassing op de boeking.

Wijziging van campercategorie
De Britz campers zijn per categorie aan te vragen, niet per merk of model. Britz doet altijd zijn best om aan verzoeken te voldoen, maar behoudt zich het recht voor om de geboekte camper te vervangen door een alternatieve beschikbare camper, zonder voorafgaande kennisgeving en zonder extra kosten. Eventuele wijzigingen die aan de geboekte camper worden aangebracht en waarmee de huurder akkoord gaat, vormen geen contractbreuk en geven de huurder geen recht op restitutie.

Online check-in
Het is verplicht voor huurders om minimaal 14 dagen vóór het ophalen online in te checken bij: https://sci.thlonline.com/
Door de vereiste ophaalgegevens vóór de ophaaldatum in te vullen, ervaren huurders een soepeler en sneller ophaalproces voor de camper. Huurders moeten ook vóór het ophalen de veilig rijden- en 'Instructievideo's' bekijken via de Roadtrip-app, om te leren hoe ze hun camper moeten gebruiken.

thl Roadtrip-app

De Roadtrip-app is op maat gemaakt voor huurders die reizen in Australië en Nieuw-Zeeland. De gratis app biedt huurders alle benodigde informatie om van hun reis een geweldige ervaring te maken.

De app is ontworpen om:
• De vakantie ervaring van huurders te verbeteren door 'instructievideo's' aan te bieden voordat de camper wordt opgehaald, zodat ze vertrouwd raken met het voertuig voordat ze bij het filiaal aankomen en eventuele vragen kunnen voorbereiden.
• Huurders te informeren over het gebruik van het voertuig en veilig rijgedrag.
• Contactgegevens bij eventuele hulp met pech, e-mailmogelijkheid voor andere vragen en antwoorden op veelgestelde vragen.
• Informatie over campings en boekingsmogelijkheden.
• Geweldige aanbiedingen voor attracties en activiteiten.
• Het zoeken naar nuttige reisinformatie, zoals filiaallocaties, nabijgelegen benzinestations, dumpstations, supermarkten en geldautomaten.

Gasten kunnen de app downloaden via Google Play of de App Store.

Vervoer van en naar de luchthaven

Vestigingen bevinden zich in de buurt van grote luchthavens, waardoor ophalen en wegbrengen gemakkelijk is voor huurders. Huurders kunnen op eigen kosten vervoer van en naar de luchthaven regelen.

Vestigingen

Vestigingen zijn verspreid over heel Australië, zodat u zowel lange als korte roadtrips kunt plannen. Het filiaal in Broome ligt iets afgelegener dan andere en daarom geldt er een eenmalige locatietoeslag van AUD 875 voor huurders die een camper ophalen of afleveren in Broome. Voor huurders die ophalen of afleveren bij ons filiaal in Hobart geldt een eenmalige locatietoeslag van AUD 120.

Bepaalde campers zijn alleen op bepaalde locaties beschikbaar.

Openingstijden van de vestigingen en publieke feestdagen
In de onderstaande tabel vindt u de specifieke uren voor ophalen en terugbrengen.

Locaties Datum/Tijden voor pick-up en drop-off
Adelaide 1 april 2025 - 30 april 2026
9:00 - 15:30 uur
7 dagen/week

1 september 2025 - 31 maart 2026
9:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 mei 2025 - 31 augustus 2026
09:00 - 15:30 uur
6 dagen/week (zondag gesloten)
Alice Springs
Broome
Darwin
1 april 2025 - 30 november 2025
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 december 2025 - 31 maart 2026
gesloten
Cairns 1 april 2025 - 30 september 2025
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week
1 oktober 2025 - 31 maart 2026
09:00 - 15:30 uur
6 dagen/week (zondag gesloten)
Brisbane
Hobart
Melbourne
Perth
Sydney
1 april 2025 - 31 maart 2026
09:00 - 15:30 uur
7 dagen/week

De vestigingen in Broome, Darwin en Alice Springs zijn gesloten tijdens het natte seizoen (1 december t/m 31 maart). Gedurende deze tijd zijn de wegen modderig en moeilijk begaanbaar. Om veiligheidsredenen raden we huurders ten zeerste aan om gedurende deze tijd niet naar de top van Australië te reizen.

Alle vestigingen zijn gesloten op feestdagen, inclusief Goede Vrijdag (18 april 2025), Eerste Kerstdag (25 december 2025), Nieuwjaarsdag (1 januari 2026) en Observed Australia Day (26 januari 2026). Vestigingen zijn open op andere feestdagen, maar er geldt een toeslag van AUD 120 als het ophalen en/of terugbrengen wordt geboekt voor een feestdag, zoals aangegeven in de volgende tabel.

Datum Sydney Melbourne Adelaide Perth Brisbane Hobart Alice Springs Darwin Broome Cairns
21 april 2025
25 april 2025
5 mei 2025
2 juni 2025
9 juni 2025
4 augustus 2025
13 augustus 2025
29 september 2025
6 oktober 2025
4 november 2025
26 december 2025
9 februari 2026
2 maart 2026
9 maart 2026

Boekingsduur

Tijdens een campervakantie kunnen huurders in hun eigen tempo reizen. Om ervoor te zorgen dat huurders het maximale uit hun roadtrip halen, geldt er een huurperiode van minimaal vijf dagen wanneer ophalen en terugbrengen op dezelfde vestigingslocatie plaatsvindt. Hogere minimale huurperiodes gelden als volgt en kunnen worden gewijzigd.

Aanvullende minimumperioden zijn als volgt van toepassing:
• Minimaal 7 dagen tijdens Pasen (17 april tot 22 april 2025)
• Minimaal 7 dagen tijdens Moto GP in Melbourne
• Minimaal 7 dagen tijdens Bathurst in Sydney
• Minimaal 7 dagen tijdens Kerst (28 december 2025 tot 5 januari 2026)

Enkele reishuur

Roadtrips eindigen niet altijd waar ze beginnen. Als een huurder de camper aflevert op een andere vestigingslocatie dan waar hij is opgehaald, geldt een minimale boekingsperiode van zeven dagen, samen met een enkele reistoeslag, zoals hieronder vermeld.

Adelaide
7 Alice Springs
7 14 Broome
21 14 28 Brisbane
14 14 21 7 Cairns
14 7 14 10 14 Darwin
10 21 14 28 14 28 Hobart
7 14 7 21 14 14 7 Melbourne
14 14 21 10 28 14 28 14 Perth
7 14 7 21 14 14 10 7 14 Sydney


Aanvullende minimumperioden zijn als volgt van toepassing en zijn onderhevig aan wijzigingen, die door ons verkoopteam zullen worden gecommuniceerd:
• Er geldt een minimum van 15 dagen voor alle enkele reizen naar Cairns van 1 april tot 30 augustus 2025
• Er geldt een minimum van 15 dagen voor alle enkele reizen vanuit Alice Springs, Darwin (met uitzondering van 4WD's) van 1 april tot 10 juli 2025, met uitzondering van Alice Springs, Darwin
• Er geldt een minimum van 15 dagen voor alle enkele reizen naar Hobart van 1 april tot 30 juli 2025
• Er geldt een minimum van 15 dagen voor alle enkele reizen naar Alice Springs, Darwin, Broome (exclusief 4WD's) van 1 juli tot 30 november 2025 met uitzondering van Alice Springs, Broome en Darwin
• Er geldt een minimum van 15 dagen voor alle enkele reizen vanuit Hobart van 1 augustus 2024 tot 1 februari 2025

Kosten voor een enkele reis:
• Voor ophalen in Cairns, Brisbane, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren naar deze locaties - AUD 195
• Voor ophalen in Cairns, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren in Darwin, Perth, Broome of Alice Springs - AUD 295
• Voor ophalen in Darwin, Perth, Broome en Alice Springs en retourneren naar iedere vestiging - AUD 295

Reisbeperkingen

Niet alle campers zijn geschikt voor alle rijsituaties, dus het is belangrijk dat de juiste camper wordt gekozen voor de geplande reis. thl, kan naar eigen goeddunken, het reizen met campers in bepaalde gebieden beperken vanwege ongunstige weg- of weersomstandigheden, en de afstand tot genomineerde bestemmingen in verhouding tot de lengte van de huurperiode. Indien van toepassing worden eventuele verdere beperkingen bij het ophalen vermeld. Huurders worden aangemoedigd om contact op te nemen met On-Road Assist op 1300 850 805 of +61 3 8398 8880 als ze zich zorgen maken over de toegankelijkheid over de weg.

2WD campers zijn niet uitgerust voor ruw terrein en kunnen niet op onverharde wegen worden gereden, met uitzondering van goed onderhouden toegangswegen van minder dan 12 kilometer lang die leiden naar erkende commerciële campings en belangrijke toeristische attracties. De huurder moet vooraf toestemming vragen voor de volgende bestemmingen: alle eilanden, ten noorden van Laura/Cooktown, North Stradbroke Island en Magnetic Island, Kangaroo Island, Bruny Island.

Het is ten alle tijd verboden om de 2WD camper mee te nemen op/naar onverharde wegen langer dan 12 km, alle skitoegangswegen van 1 juni tot 30 september, alle stranden, Old Gunbarrel Hwy, Great Central Road, Fraser Island, Moreton Island, Cape York tussen de maanden december tot mei, Old Telegraph Track gedeelte van de weg naar Cape York, Canning Stock Route, Nanutarra Road (onverharde kortere weg naar Tom Price), Karijini National Park (onverharde weggedeelten), Lost City in Litchfield Park, Boggy Hole (Finke Gorge National Park), Ghan Heritage Road (van Titjikala naar Finke), Gunlom Area, Gubara, Shady Camp, Old Jim Jim Road, Jim Jim Falls, Twin Falls, Mereenie Loop Road (onverharde sectie), Ernst Giles Road en Old South Road

Huurders die zonder toestemming naar gebieden met een beperking reizen, maken alle aansprakelijkheidsdekking ongeldig in het geval van schade of een ongeval en er kan een vergoeding van AUD 300 in rekening worden gebracht voor elke geïdentificeerde gelegenheid.

Kilometers

Onderschat voor de veiligheid niet de tijd die nodig is om van het ene punt naar het andere te rijden. Hoewel de campers een ongelimiteerd aantal kilometers bevatten, raden wij u aan maximaal 250 kilometer per dag te reizen, of het equivalent van 4-5 uur rijden. Wij moedigen huurders aan om minimaal elke 2 uur een pauze te nemen tijdens het rijden.

De 4WD-tarieven zijn inclusief 300 kilometer per dag. Er zijn pakketten van 500 kilometer beschikbaar vóór of op het moment van ophalen voor AUD 250. Indien de afgelegde afstand iets langer is, worden de overtollige kilometers in rekening gebracht tegen een bedrag van AUD 0,55 per kilometer, te betalen bij terugkomst.

Het inleveren van de camper

De camper is een thuis weg van huis en voor het comfort raden we aan dat hij tijdens de roadtrip netjes blijft. De camper moet worden teruggebracht naar het filiaal zoals deze is meegenomen, waarbij het interieur is schoongemaakt en de toiletcassette (indien van toepassing) en de vuilwatertanks zijn geleegd. De buitenkant van de camper hoeft niet te worden schoongemaakt, tenzij deze bedekt is met overmatig vuil of modder, waardoor het voor ons team moeilijk is om de staat ervan te zien. Het Cleaning Pack kan vooraf worden gekocht of bij het ophalen worden toegevoegd, zodat u het product snel en eenvoudig kunt retourneren.

Reparaties

Wij begrijpen dat er tijdens uw vakantie kleine reparaties aan de camper nodig kunnen zijn. Om verdere verstoringen van de roadtrip te voorkomen, kunnen reparaties tot AUD 100 zonder toestemming worden uitgevoerd als de schade niet door de huurder is veroorzaakt. Deze worden terugbetaald op vertoon van de betalingsbewijzen. Als er reparaties van meer dan AUD 100 nodig zijn, moet het On-Road Assist-team op de hoogte worden gesteld voordat een reparatie wordt voltooid. Ongeautoriseerde reparaties zijn niet toegestaan.

Alle campers vallen onder de dekking van de New Zealand Automobile Association en er is 24 uur per dag mechanische pechhulp beschikbaar. Neem indien nodig contact op met On-Road Assist op 1300 850 805 of +61 3 8398 8880.

Verkeersovertredingen, tolgelden en boetes

thl zal eventuele kosten die de huurder tijdens zijn roadtrip ontvangt voor verkeersovertredingen, tolheffing of parkeerboetes doorberekenen. Het behoudt zich het recht voor om de ontvangen tolkosten in rekening te brengen op de creditcard of debetkaart van de huurder na ontvangst van de tolkosten. Er kunnen administratiekosten van AUD 75 in rekening worden gebracht ter dekking van de bijbehorende administratieve kosten per ontvangen tolheffing, verkeersovertreding of parkeerboete.

Dieren

Honden en katten zijn toegestaan. Voor huisdieren geldt een toeslag van AUD 315,00 (exclusief hulpdieren). Het volledige beleid kunt u bekijken op de website van thl. Hulphonden zijn toegestaan in alle voertuigen. Als een voertuig bevuild wordt door een huisdier wordt teruggebracht, behoudt thl zich het recht voor om extra schoonmaakkosten in rekening te brengen. Het volledige beleid kunt u bekijken op de website van thl.

Roken en drugs

Alle campers zijn een rookvrije en drugsvrije zone; daarom is roken of drugs niet toegestaan in campers.

Betaling bij vestigingen

Om veiligheidsredenen accepteren de vestigingen alleen creditcards en betaalkaarten voor de kosten die betaald worden bij het ophalen en inleveren van de camper. In de vestigingen wordt geen contant geld geaccepteerd. De borgsom, indien van toepassing, kan niet worden betaald met een prepaid creditcard.

Kredietkaarten

Britz accepteert Visa, MasterCard en American Express. Voor de huurkosten en eventuele aanvullende producten gelden de volgende tarieven:

Toeslag
Visa/Mastercard Debit/Creditcard 1.21%
Amex 2.6%
*Genoemde percentages zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Reisverzekering

Voor uw gemoedsrust raden wij alle gasten ten zeerste aan een particuliere reisverzekering van het hoogste niveau af te sluiten.

Persoonlijk letsel
De camper heeft een WA-verzekering en het is waarschijnlijk dat elk ander voertuig dat bij een ongeval betrokken is, ook een WA-verzekering heeft. Afhankelijk van de omstandigheden van een ongeval kan de huurder het recht hebben om zijn persoonlijke letsel te claimen bij de WA-verzekering van de partij die verantwoordelijk is voor het ongeval. thl raadt ten zeerste aan dat alle passagiers hun eigen reisverzekering voor persoonlijk letsel afsluiten. thl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel opgelopen tijdens de huur. Behalve wanneer dergelijk verlies of schade wordt veroorzaakt door eigen nalatigheid of schending van de Algemene Voorwaarden van de Huurovereenkomst (of die van zijn werknemers). thl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enig verlies of schade aan persoonlijke bezittingen of eigendommen van de huurder (of enige persoon of entiteit die verband houdt met de huurder).

Eigendoms schade
De camper is verzekerd voor schade daaraan en schade aan eigendommen van derden. De huurder is echter verantwoordelijk tot het bedrag van de toepasselijke aansprakelijkheid voor schade aan eigendommen van derden of aan de camper. De huurder is ook verantwoordelijk voor de kosten van het dagtarief voor de periode dat het voertuig wordt gerepareerd. Er vindt geen restitutie plaats voor een ongebruikt deel van de huurperiode. De aansprakelijkheid is van toepassing op elke claim. thl behoudt zich het recht voor om eventuele schade aan de camper in rekening te brengen, inclusief schade aan eigendommen van derden die niet is gemeld maar wel is vastgesteld bij teruggave van de camper.

Aansprakelijkheidsopties

Huurders kunnen kiezen uit de volgende aansprakelijkheidsopties:
• ‘The Low Road’ – het meest basale niveau van aansprakelijkheidsdekking.
• ‘The High Road’ - de hoogste aansprakelijkheidsdekking die de meeste gemoedsrust biedt.

Het te betalen bedrag voor elke aansprakelijkheidsoptie is gebaseerd op het aantal huurdagen voor de minimale huurperiode die van toepassing is op elke camper of het totale aantal dagen van de camperboeking. Het maximale tarief voor Aansprakelijkheidsopties bedraagt 50 dagen per huursegment.

The Low Road* The High Road*
Prijs per dag Eigen risico Borg Prijs per dag Eigen risico Borg
Inclusief AUD 7.500 AUD 7.500 AUD 55 AUD 0 AUD 0
*Aansprakelijkheid is onderhevig aan uitsluitingen

Borg

De betaling van de borgsom is afhankelijk van de gekozen aansprakelijkheidsoptie. De creditcardhouder moet aanwezig zijn om voor de borgsom te tekenen wanneer hij/zij de camper ophaalt en is aansprakelijk voor eventuele schade aan de camper.
• Als de huurder ervoor kiest om ‘The Low Road’ te nemen, wordt de totale borgsom onmiddellijk van de creditcard of debetkaart afgeschreven.
• Voor campers met 4WD. Als de huurder ervoor kiest om 'The Low Road' of 'The High Road' te nemen, wordt de totale borgsom onmiddellijk van de creditcard of debetkaart afgeschreven. • Als de huurder ervoor kiest om 'The High Road' te nemen, wordt bij het ophalen een creditcardautorisatie geregistreerd.

De borgsom wordt volledig terugbetaald, inclusief de administratiekosten voor de creditcard, als de kaart die gebruikt is om de borgsom te verstrekken een creditcard of debetkaart van Visa of een creditcard of debetkaart van MasterCard is, op voorwaarde dat aan de voorwaarden van het huurcontract is voldaan en het voertuig onbeschadigd wordt geretourneerd. thl raadt klanten aan een Visa-creditcard of debitcard of een MasterCard-creditcard of debitcard te gebruiken voor de aansprakelijkheidsborg, aangezien de creditcardadministratiekosten die van toepassing zijn bij het gebruik van een American Express-creditcard niet restitueerbaar zijn. Terugbetalingen op creditcards (inclusief terugbetalingen van borgsommen) kunnen tot 14 werkdagen duren, afhankelijk van de financiële instelling van de huurder.

Als er schade is aan de camper bij het retourneren of als er niet aan andere voorwaarden van het huurcontract is voldaan, wordt de borgsom gebruikt om de kosten te dekken tot het bedrag van de relevante aansprakelijkheid. Indien niet aan de voorwaarden van het huurcontract wordt voldaan en de borgsom niet voldoende is om de schade te dekken, worden extra kosten in rekening gebracht.

Als een huurder een vervolgboeking heeft voor een camper, kan de borgsom worden overgedragen naar de volgende boeking binnen Australië.

Wisselkoers- en valutavariaties

Alle transacties worden uitgevoerd in Australische dollars. Als gevolg van wisselkoersschommelingen kan het terugbetaalde bedrag enigszins afwijken van het aanvankelijk in rekening gebrachte bedrag. Terugbetalingen per creditcard kunnen tot 14 werkdagen duren, afhankelijk van de financiële instelling van de huurder. thl is niet verantwoordelijk voor creditcard- of debetkaartkosten of door de bank opgelegde kosten met betrekking tot valutaconversie of buitenlandse transacties.

Value Pack

Het Value Pack is een bundel extra's dat verminderde aansprakelijkheid en geselecteerde producten/diensten met toegevoegde waarde biedt voor een geweldige roadtrip. Het minimumbedrag dat per huurperiode voor het Value Pack moet worden betaald, is gebaseerd op de minimale huurperiode die van toepassing is op de boeking. De prijs voor de Value Pack is AUD 52,50 per dag. Het maximaal te betalen bedrag bedraagt 50 dagen per huursegment.

Het Value Pack bestaat uit 'The High Road' (geen eigen risico), schade aan voorruit en banden, schade aan onderstel/bovenhoofd (gedekt voor accidentele schade), kantelen van één voertuig, ventilator/verwarming, 3x toiletchemicaliën, kampeerstoelen en -tafel, baby-/stoelverhogers (op voorafgaand verzoek), sneeuw kettingen (op aanvraag), linnenwissel*, extra bestuurder.

*Met deze service kunnen huurders hun linnengoed en beddengoed tijdens hun huur omruilen na zeven reisdagen bij elk filiaal. Het filiaal moet van tevoren op de hoogte worden gesteld om er zeker van te zijn dat de artikelen beschikbaar en klaar zijn voor de aankomst van de huurders.

Extra's

thl biedt een reeks optionele extra's om roadtrips net iets gemakkelijker te maken.

Item Prijs Opmerkingen
Re-fuelling Pack AUD 209 Inclusief 1 volle brandstoftank (huurder kan camper met lege tank inleveren) en 1 volle gasfles
Camping stoelen AUD 22 per huurperiode
Camping tafel AUD 31 per huurperiode
Kinderstoeltje AUD 44 per huurperiode Maximum 2 stoeltjes
Extra bestuurder AUD 4 per persoon per dag (max. 15 dagen)
Cleaning Pack AUD 99

Toeslagen

Item Prijs Opmerkingen
EHBO kit AUD 42 Er bevindt zich in iedere camper een EHBO kit. Indien de zegel wordt verbroken of de kit is niet meer aanwezig betaald u ter plaatse de kosten
Wijziging drop-off locatie na pick-up AUD 750 Onder voorbehoud van beschikbaarheid
Enkele reishuur toeslag (voor ophalen in Darwin, Perth, Broome en Alice Springs en retourneren naar iedere vestiging) AUD 280
Enkele reishuur toeslag (voor ophalen in Cairns, Brisbane, Melbourne, Adelaide en Hobart en retourneren naar deze locaties) AUD 195 (okt-mrt)
Broome locatie toeslag AUD 875 Per huurperiode
Hobart locatie toeslag AUD 120 Per huurperiode
Toeslag Publieke Feestdagen AUD 120 Indien de camper wordt opgehaald of ingeleverd op een Publieke Feestdag

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering gelden de volgende kosten:
• Bij annulering 31+ dagen vóór het ophalen - Geen kosten
• Bij annulering 30 tot 7 dagen vóór het ophalen - 20% van de totale huurprijs
• Bij annulering minder dan 6 dagen of minder vóór het ophalen - 50% van de totale huurprijs
• Bij annulering op de dag van ophalen of bij no-show - 100% van de totale huurprijs
• Er vindt geen restitutie plaats bij het te laat ophalen of vroegtijdig terugbrengen van een camper
Voor het berekenen van de annuleringskosten wordt de oorspronkelijke ophaaldatum of de vroegst bevestigde ophaaldatum gebruikt.

Andere dingen die u moet weten

thl behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken elke verhuur te weigeren.

Tijdens hun roadtrip zijn huurders verantwoordelijk voor:
• Schade veroorzaakt doordat de huurder niet aan de voorwaarden van het huurcontract heeft voldaan.
• Schade veroorzaakt door nalatigheid en/of opzet.
• Schade veroorzaakt aan de camper, op enigerlei wijze, door gedeeltelijke of volledige onderdompeling in water of zout water.
• Schade veroorzaakt aan banden en de voorruit, behalve wanneer ‘Value Pack’ of ‘WAP’ is aangeschaft en van toepassing is.
• Schade veroorzaakt aan de camper wanneer de camper wordt gebruikt in strijd met wet- of regelgeving die het autoverkeer regelt.
• Schade veroorzaakt door het omkantelen van een enkel voertuig, behalve wanneer het ‘Value Pack' is aangeschaft en van toepassing is.
• Schade en bijbehorende kosten bij het bergen van een vastgelopen voertuig.
• Schade of verlies veroorzaakt aan persoonlijke bezittingen.
• Schade of verlies veroorzaakt door het huisdier van een huurder.
• Schade veroorzaakt door gebruik van verkeerde of vervuilde brandstof.
• Schade aan het uitschuiven van de camper.
• Schade aan het onderstel of de bovenzijde van de camper, behalve wanneer het ‘Value Pack’ is aangeschaft en van toepassing is.
• Alle campers zijn uitgerust met een locatiebewakingsapparaat. thl behoudt zich het recht voor om waarschuwingen te sturen naar huurders die in strijd met de algemene voorwaarden rijden of de snelheidslimiet overschrijden. Als u de waarschuwingen voortdurend negeert, kan er voor elke geïdentificeerde gelegenheid een toeslag van NZD 300 in rekening worden gebracht.

Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen bij ons opgevraagd worden.