• Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person en 2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  2 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  5 Person 4WD Camper
 • Slider image
  4WD Land Cruiser Prado
 • Slider image
  4WD Land Cruiser Prado
 • Slider image
  4WD Land Cruiser Prado
 • Slider image
  4WD Land Cruiser Prado
 • Slider image
  4WD Land Cruiser Prado

Over RedSands Campers

RedSands biedt 4WD campers van de hoogste kwaliteit waarmee u door de beste plekken van West-Australië en het Northern Territory kan reizen. De ongerepte Coral Coast regio is nog nooit zo toegankelijk geweest en met Redsands Campers kunt u al het moois ervaren dat de regio te bieden heeft. Als u ervoor kiest om een ​​RedSands Camper te gebruiken, krijgt u een "trip van uw leven".

RedSands Campers en EV-conversiebedrijf Roev hebben onlangs de ondertekening aangekondigd van een Memorandum of Understanding (MOU) om gezamenlijk de eerste volledig geëlektrificeerde 4WD-camper van Australië te ontwikkelen voor de recreatieve verhuurmarkt. De geëlektrificeerde 4WD’s van RedSands zullen niet alleen de uitstoot verminderen, ze hebben ook het extra voordeel dat klanten geld kunnen besparen op brandstof. Er is ook het extra voordeel dat u op elektriciteit kunt koken, waardoor u geen gedoe meer heeft met gasflessen. De eerste geëlektrificeerde 4WD-camper van RedSands zal naar verwachting vanaf juli 2024 te huur zijn.

Bij RedSands Campers begrijpen ze wat er nodig is om het perfecte 4WD avontuur in Australië te creëren.

Hun kennis van rijden op vier wielen en kamperen wordt weerspiegeld in de speciaal ontworpen voertuigen, die comfortabel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Men is trots op het leveren van een premium product en een superieure klantenservice. Het beste van alles is dat u hier niets extra voor hoeft te betaen - het is een all-inclusive aanbod. De eigenaars weten uit eigen ervaring dat stoelen, tafels, het bijvullen van gasflessen, GPS-eenheden en beddengoed standaard moeten zijn, dus brengt men u geen extra kosten in rekening voor deze benodigdheden. Ook betaalt u geen eenmalige kosten of Broome toeslagen. Huurt u de camper langer dan 21 dagen dan zijn er "Long Term Discounts" van toepassing.

Type RedSands Campers

Onderstaande 2 Person 4WD en 5 Person 4WD Campers zijn verkrijgbaar in 2 types. De Premium Range is 0-3 jaar oud. De Standard Range zijn 3-5 jaar oud maar hebben dezelfde hoge kwaliteit en service.

2 Person 4WD Camper

Specificaties:

Toyota Hilux 4WD, automatische versnelling, turbo diesel, airconditioning, 142 liter brandstoftank, stuurbekrachtiging, 2 reserve banden, USB input, satelliet navigatie systeem (GPS unit), 4WD kaart en atlas, lengte 5.20 m, hoogte 2.60 m, breedte 2.00 m, UHF radio, 2 accu's, zonne-energie paneel, 24-uur wegenwacht, achteruitrijd camera, bluetooth audio, tweepersoons daktent (bedafmeting 1.98m x 1.40m).

5 Person 4WD Camper

Specificaties:

Toyota Hilux 4WD, automatische versnelling, turbo diesel, airconditioning, 142 liter brandstoftank, stuurbekrachtiging, 2 reserve banden, USB input, satelliet navigatie systeem (GPS unit), 4WD kaart en atlas, lengte 5.20 m, hoogte 2.60 m, breedte 2.00 m, UHF radio, 2 accu's, zonne-energie paneel, 24-uur wegenwacht, achteruitrijd camera, bluetooth audio, tweepersoons daktent (bedafmeting 1.98m x 1.40m), driepersoons daktent (bedafmeting 2.20m x 1.60m).

4WD Land Cruiser Prado

Specificaties:

Toyota Land Cruiser Prado 4WD, automatische versnelling, turbo diesel, airconditioning, 150 liter brandstoftank, stuurbekrachtiging, 2 reserve banden, USB input, satelliet navigatie systeem (GPS unit), 4WD kaart en atlas, lengte 5.00 m, hoogte 2.00 m, breedte 1.88 m, 2 accu's, 24-uur wegenwacht, achteruitrijd camera, EHBO doos, 32 liter koelkast.Bovenstaande gegevens zijn slechts indicatief. De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde afbeeldingen. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid van de camper.

Offerte aanvragen voor: 'RedSands Campers'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen

Huurvoorwaarden RedSands Campers

(geldig 1 april 2023 - 31 maart 2024)

Belangrijkste voorwaarden RedSands Campers:

Voor de volledige voorwaarden kunt u contact met ons opnemen, wij sturen u dan een pdf van de voorwaarden die door RedSands worden gehanteerd.

Huurperiode

Wordt per dag berekend (dus niet per 24 uur). De verhuurstations in Broome en Darwin zijn geopend in de periode april tot en met november van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur en op zondag gesloten. De verhuurstations in Adelaide en Perth zijn het gehele jaar geopend van maandag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur en op zondag gesloten. Ophalen of inleveren buiten voorgenoemde tijden of op nationale feestdagen is mogelijk tegen een toeslag van AU$ 150.

Inlevering vóór het verstrijken van de huurperiode of downgrading geeft geen recht op restitutie. Er zijn minimale en maximale huurperiodes van toepassing, deze kunnen wijzigen gedurende het seizoen. Bij het niet tijdig terugbrengen van de camper kan een boete in rekening worden gebracht. Indien u ter plaatse de afleverlocatie of datum wilt wijzigen, dient u dit met RedSands te overleggen. Indien de wijzigingen mogelijk zijn zal RedSands u de kosten en toeslagen doorgeven. Deze kosten en toeslagen dienen voor de wijziging plaatsvindt te worden voldaan.

Prijs inclusief

Ongelimiteerd aantal kilometers, basis schadeverzekering (eigen risico AU$ 5.000,- per gebeurtenis), BTW, inventaris en beddengoed, wegenwacht (24 uur per dag, 7 dagen per week), UHF Radio, 4WD wegenkaart en atlas, satelliet navigatiesysteem, campingtafel en stoelen, personal locator beacon, 2 gasflessen en toeslag voor eventuele extra bestuurders.

Prijs exclusief

Ter plaatse te voldoen: brandstof, optionele verzekering, borg/eigen risico, administratiekosten in geval van een bekeuring AU$ 50,- (bovenop het bedrag van de bekeuring). Er geldt een toeslag van 2,5% indien de borg met een Visa, Mastercard of American Express credit/debitcard wordt betaald. Deze toeslag wordt gerestitueerd aan het einde van de huurperiode.

Rijbewijs

Alle bestuurders moeten op het huurcontract vermeld worden en minimaal 25 jaar oud zijn en in het bezit van een geldig nationaal en een internationaal rijbewijs. Laatst genoemde is verkrijgbaar bij de ANWB.

Verzekeringen

alle verzekeringen vervallen in onderstaande gevallen:

 • Indien door ‘over belading’ van de camper het totaal toegestane maximaal gewicht wordt overschreden.
 • Het voertuig schade oploopt door contact met water (rivieren, zeewater etc.)
 • Schade aan of verlies van persoonlijke bezittingen.
 • Schade veroorzaakt door onvoorzichtig, opzettelijk onverantwoord of roekeloos rijgedrag.
 • Enige schade aan een voertuig van RedSands of eigendom van derden als de bepalingen van het huurcontract worden geschonden.
 • Schade veroorzaakt onder invloed van alcohol of drugs.
 • Schade veroorzaakt door het gebruik van onjuiste of besmette brandstof.
 • De kosten voor het namaken en/of toegankelijk maken van sleutels die verloren zijn, stuk zijn of in het voertuig ingesloten zijn.
 • Indien er meer dan het toegestane aantal personen in het voertuig worden vervoerd.
 • Er personen het voertuig besturen, die niet in het overnamecontract geregistreerd zijn en/of personen die bij de overname geen geldig/foutieve rijbewijs getoond hebben.
 • Schade veroorzaakt door het rijden op wegen met beperkingen.

Borg/Eigen risico

De waarborg kan alleen per credit/debitcard op naam van de huurder worden voldaan. Er is een standaard eigen risico per schadegeval van AU$ 5.000,-. Dit bedrag kan worden verlaagd d.m.v. het afsluiten van een optionele Liability Reduction verzekering volgens onderstaande tabel. Wanneer u niet voor een aanvullende verzekering kiest zal het bedrag ad. AU$ 5.000,- van uw credit/debitcard worden afgeschreven en weer teruggestort worden op het moment dat u de camper op tijd en volgetankt, schoon, met gevulde gastank en zonder schade inlevert. Er kunnen extra kosten worden berekend indien de camper niet schoon, met een volle toilet/afvalwater tank wordt ingeleverd of indien er gerookt is in de camper. Indien u kiest voor de Liability Reduction optie wordt het eigen risico beperkt volgens onderstaande tabel per schadegeval. De waarborgsom wordt door middel van een pre-authorisatie op uw credit/debitcard gereserveerd. Eventuele koersverschillen en creditcard toeslagen zijn voor rekening van de huurder.

Premie per dag Borg/Eigen risico
Geen extra verzekering geen AU$ 5.000,-
Optie 1 (alleen voor campers) AU$ 59,- (max 50 dagen/AU$ 2.950,-) AU$ 2.500,-/AU$ 2.500,-
Optie 2 (alleen voor campers) AU$ 79,- (max 50 dagen/AU$ 3.950,-) AU$ 500,-/AU$ 500,-
4 WD Wander Far (alleen voor Land Cruiser Prado) AU$ 59,- (max 50 dagen/AU$ 2.950,-) AU$ 500,-/AU$ 500,-

Reparaties

Kleine mankementen aan de camper kunnen zonder overleg worden gerepareerd tot een maximum van AU$ 100,-. Voor grotere reparaties dient u contact op te nemen met het verhuurstation.

Restricties

Het is niet toegestaan de 4WD in de hierna genoemde gebieden rijden: de Canning Stock Route, op Fraser Island, langs de Old Telegraph Track sectie richting Cape York of voorbij Yardie Creek in Cape Range National Park of langs de vloedlijn van alle stranden/meren waar de auto wordt blootgesteld aan zout water. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de camper met uitzondering van hulphonden. Indien er huisdieren in de auto zijn meegenomen geldt een schoonmaaktoeslag van AU$ 500,-. Roken in de campers is niet toegestaan, indien er in de auto is gerookt geldt een schoonmaaktoeslag van AU$ 500,-.

Belangrijk

Verkeersboetes of boetes voor het niet betalen van tolwegen of vrij kamperen worden doorgestuurd naar de huurder en opgehoogd met minimaal AU$ 50,- administratiekosten.

Nationale feest- en gedenkdagen

Nationale feest- en gedenkdagen
Goede vrijdag 7 april 2023
2e Paasdag 10 april 2023
ANZAC dag 25 april 2023
May Day (alleen Darwin) 1 mei 2023
Western Australia Day (alleen Broome en Perth) 5 juni 2023
Koningsdag (alleen Adelaide, Alice Springs, Darwin, Melbourne en Sydney) 12 juni 2023
Alice Springs Show Day (alleen Alice Springs) 7 juli 2023
Darwin Show Day (alleen Darwin) 28 juli 2023
Picnic Day (alleen Darwin) 7 augustus 2023
Koningsdag (alleen Broome en Perth) 25 september 2023
2e Kerstdag 26 december 2023
Nieuwjaarsdag 1 januari 2024
Labour Day (alleen Perth) 13 maart 2024

Annuleringsbepalingen en kosten

Indien u de camper 91 of meer dagen voor pickup annuleert, betaald u 0% van de huursom.
Indien u de camper 55 tot 90 dagen voor pickup annuleert, betaald u 10% van de huursom.
Indien u de camper 35 tot 54 dagen voor pick-up annuleert, betaald u 30% van de huursom.
Indien u de camper 29 tot 34 dagen voor pick-up annuleert, betaald u 50% van de huursom.
Indien u de camper 2 tot 29 dagen voor pick-up annuleert, betaald u 90% van de huursom.
Indien u de camper 1 dag voor of op de dag van pick-up annuleert of de camper niet ophaalt, betaald u 100% van de huursom.

Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen. Volledige voorwaarden (in Engels) kunnen bij ons opgevraagd worden.