• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  Gold Service Twin Cabin
 • Slider image
  Platinum Service Twin Cabin
 • Slider image
  Platinum Service Double Cabin
 • Slider image
  Platinum Service Double Cabin
 • Slider image
 • Slider image

The Ghan

Reis door het hart van Australië
In 2019 markeerde The Ghan 90 jaar outback crossing. Er is veel veranderd sinds 1929, en tegenwoordig biedt The Ghan meer dan doorvoer tussen Adelaide en Darwin en vice versa. Aan boord vindt u elegante privécabines, attente service, uitgebreid dineren en de kameraadschap van uw medereizigers. En als de trein stopt, beginnen de avonturen. Kies uit een groot aantal inbegrepen off-train ervaringen om uw eigen rijke en lonende persoonlijke reis door de outback van Australië en daarbuiten te maken. Maak een treinreis met The Ghan om de basis te leggen voor uw volgende avontuur of breid de ervaring uit met een vakantiepakket op maat. Welkom aan boord.

Een ongelooflijke reis
Beschouwd als een van 's werelds grootste treinreizen, biedt The Ghan zoveel meer dan een uitgebreide treinrit. Het belooft toegang tot delen van Australië waar geen enkele andere vakantie in de buurt kan komen - de perfecte balans tussen comfort en avontuur met als hoogtepunt een ervaring die u in elke betekenis van het woord zal raken.

Een land als geen ander
Bereidt u voor op een vakantie van onvoorstelbare proporties terwijl de legendarische Ghan u diep in het hart van Australië meeneemt. Geniet van het comfort en de eenzaamheid van uw privécabine, verlies uzelf in een gesprek met nieuwe reisgenoten of kijk gewoon uit het raam en laat u inspireren door het steeds veranderende landschap.

Laat het avontuur beginnen
En als de trein onderweg stopt, beginnen de avonturen. Neem de tijd om de rijke creatieve ziel van Adelaide aan te boren. Ervaar het dramatische landschap van centraal Australië op de rug van een kameel en verken de oude, ontzagwekkende wonderen van het Northern Territory.

Offerte aanvragen voor: 'The Ghan'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen