• Slider image

Reisroute 3 dagen Waiheke verlenging

Dag 1 Auckland - Waiheke

Fullers Waiheke Ferry
U MOET uw voucher niet later dan 30 minuten voor de afvaart bij de Sales Office op Pier 1 of Pier 2 inwisselen voor een Fullers Group Ltd ticket (Ferry Terminal, Quay Street, Auckland)

Ferry transfer naar Waiheke Island (dagelijks, duur ± 45 minuten)

WAIHEKE - is het meest bevolkte van alle Hauraki Golf eilanden. Het landschap bestaat uit een prachtige mix van landbouwgrond, bossen, stranden, wijngaarden en olijfbomen. Rondreizen op het eiland is eenvoudig met de bus of een taxi. U kunt ook een auto of scooter huren. Favoriete activiteiten op het eiland zijn onder andere zwemmen, golfen, paardrijden of kajakken op zee. Aan de oostkant van het eiland ligt Stony Batter - een groot ondergronds tunnel netwerk, overgebleven uit de Tweede Wereldoorlog. Het is open voor bezichtiging.

Overnachting in standaard accommodatie: Onetangi Beach Apartments (courtyard studio)
Overnachting in superior accommodatie: Frenchmans Hill Estate Guesthouse (1-slaapkamer apt)
Overnachting in deluxe accommodatie: Marino Ridge (Akarana suite)

Dag 2 Waiheke

Overnachting in standaard accommodatie: Onetangi Beach Apartments (courtyard studio)
Overnachting in superior accommodatie: Frenchmans Hill Estate Guesthouse (1-slaapkamer apt)
Overnachting in deluxe accommodatie: Marino Ridge (Akarana suite)

Dag 3 Waiheke - Auckland

Vandaag keert u terug naar Auckland, aan boord van de Fullers ferry.

Accommodaties 3 dagen Waiheke verlenging

Onetangi Beach Apartments

Onetangi Beach Apartments is voorzien van een uitstekend aanbod van 34 zelfstandige appartementen met dagelijkse schoonmaakservice, op een steenworp afstand van het prachtige Onetangi Beach. Er zijn studio's, 1- en 2-slaapkamerappartementen beschikbaar en een luxury appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Frenchmans Hill Estate Guesthouse

Luxe boutique stijl 2-slaapkamer appartement (kan worden vergrendeld tot 2x 1-slaapkamer appartement) gelegen temidden van een olijfboomgaard met uitzicht over de wijngaard en de ongerepte Anzac Bay riviermonding. Een vredige, rustige en stijlvolle omgeving. Er is toegang tot de kust, golfbaan, kunstgras tennisbanen en kajakken. Een supermarkt, winkels en diverse restaurants liggen op loopafstand. Frenchmans Hill Estate biedt zelf ook een high-end winkel met wijn en olijfolie samen met een proeffaciliteit waar u ook kunt lunchen.

Marino Ridge

Marino Ridge ligt boven aan de richel van een stuk land, dat in een amfitheaterachtige vorm naar het strand beneden loopt in de buurt van Delamore Drive aan de beroemde noordwestkust. Er zijn drie grote kamers: Akarana en Coromandel op de begane grond en Owhanake op de onderliggende verdieping. Elke kamer is individueel en smaakvol ingericht in een eigentijdse stijl. De Hauraki Suite (eigenaars slaapkamer) - is ook beschikbaar als gasten voor een langer verblijf de gehele accommodatie willen huren (de accommodatie is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar).

Houdt u er rekening mee: Dat de hierboven aangegeven accommodatie slechts een leidraad is en afhankelijk is van beschikbaarheid.

Inclusief/Exclusief 3 dagen Waiheke verlenging

Inclusief:

  • Accommodatie zoals gespecificeerd in de keuze standaard, superior of deluxe, in een 2-persoonskamer, onder voorbehoud van beschikbaarheid
  • GST 15%
  • Reisdocumenten inclusief Travel Wallet, gedetailleerde routebeschrijving en welkomstbrief
  • Ferry Auckland-Waiheke v.v (schema dienst)

Exclusief:

  • Intercontinentale vluchten
  • Persoonlijke uitgaven en tips
  • Dranken tijdens de maaltijden (behalve water/thee/koffie)
  • Alle items van persoonlijke aard
  • Optionele excursies

Optionele excursies 3 dagen Waiheke

Dag 1

Privétransfer naar uw hotel
Na aankomst in Auckland wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van Hallmark Limousines en naar uw hotel gebracht.

Dag 2

Gourmet Food & Wine Tour
Geniet van heerlijke verse oesters, bekroonde olijfolie en andere lokaal geproduceerde producten, begeleid door wijnen uit enkele van de beste boutique wijngaarden van het eiland. Uw gids zal u onderweg van informatie voorzien. U bezoekt een bekroonde olijfolie molen, gevolgd door twee wijngaarden, elk met een scala aan gastronomische hapjes om hun wijnen te begeleiden. Dit kunnen verse oesters zijn uit Te Matuku Bay, wilde honing, de beroemde lokale groene kruiden crème of lokale kazen. Op zaterdag brengt de tour ook een bezoek aan de Waiheke Market. Er wordt een lunch geserveerd bij één van de top wijnmakersrestaurants. Na de lunch wordt u terug gebracht naar uw accommodatie of de veerboot terug naar Auckland.

Offerte aanvragen voor: '3 dagen Waiheke'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen