• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  Akarana Suite
 • Slider image
  Coromandel Suite
 • Slider image
  Coromandel Suite
 • Slider image
  Owhanake Suite
 • Slider image
  The Lodge
 • Slider image
  The Lodge
 • Slider image
  The Lodge

Marino Ridge

Marino Ridge, ontworpen door de beroemde Nieuw-Zeelandse architect Geoff Richards, ligt naadloos genesteld in een bergkam boven een natuurlijk amfitheater op het prachtige Waiheke-eiland. Het pand biedt een panoramisch uitzicht over de baai beneden en de oceaan daarachter, en landschappen in elke andere richting, zelfs richting de stad!

Elke gastsuite belichaamt een gevoel van kalmte en stilte aangevuld met sublieme uitzichten op zee en landschap, ofwel van het westen tot Auckland, van het noorden tot de Golfeilanden, of van het oosten en zuiden tot de verre kust van de Coromandel.

De Akarana Suite, maori voor ‘Auckland’, heeft uitzicht richting het westen door een open Nikau plek en vangt een glimp op van de Sky Tower en stadslichten van Auckland en naar het zuiden en oosten op de aangrenzende inheemse landschappen. De suite koestert zich in prachtige zonsopkomsten en late namiddagzon, en het heeft een royaal terras waar u kunt zitten en ontspannen en genieten van het weidse uitzicht. In het oosten ziet u de prachtige Owhanake Bay en het Coromandel schiereiland. Richting het zuiden is er een prachtig landschap van inheemse struiken dat wemelt van dieren in het wild en vogelgezang.

De Coromandel Suite biedt een prachtig uitzicht op het Coromandel schiereiland, dat zo'n 30 kilometer ten oosten van Marino Ridge ligt. De suite geniet van prachtige zonsopgangen en vanaf het brede terras ziet u overdag de eilanden van de Waitemata Harbour en 's nachts een glimp van de sprankelende lichtjes van de stad. Kijkend naar het zuidoosten is er prachtig inheemse bos, Owhanake Bay en Waiheke's kustkliffen daarbuiten.

De Owhanake Suite bevindt zich op een niveau lager en kijkt uit over de glinsterende Owhanake Bay. Open de deuren naar het privébalkon en de aangelegde citrusboomgaard valt weg in een prachtig uitzicht beneden en daarbuiten. U bent slechts een paar minuten verwijderd van een pad dat rechtstreeks naar het strand leidt. Vanuit de Owhanake Suite is het een aangename wandeling naar het 16 meter lange zwembad en de hot tub. Bij slecht weer heeft u toegang tot deze patio, bibliotheek en lounges via een intern trappenhuis. Vanwege zijn positie is de Owhanake Suite volkomen privé, het geniet van alle faciliteiten van de andere suites, behalve een bad en heeft lagere plafonds. Het beschikt over een avant-gardistische open badkamer met douche, waarbij het toilet en de douche discreet achter een scheidende maar open muur zijn geplaatst.

The Lodge is voor exclusief gebruik en biedt 3 suites voor 6 personen.

Gasten kunnen zonnebaden bij het zwembad (verwarmd in het seizoen) of plaatsnemen in de hot tub en hun gedachten laten dwalen tijdens ononderbroken vergezichten over de oceaan richting de Coromandel, naar Little Barrier, het historische Kawau Island en op heldere dagen richting Great Barrier Eiland, dat op meer dan 80 kilometer afstand ligt.

Een privé bospad biedt toegang tot kustwandelingen en stranden, met onder meer een zeer mooie kustwandeling van 40 minuten naar het dorpje Oneroa. De Te Arahura route gaat nog verder voor degenen die alle fantastische wandelingen die Waiheke te bieden heeft wil verkennen.

Het ontbijt bij Marino Ridge verandert dagelijks en is een gastronomische traktatie waarbij men de beste kwaliteit verse producten serveert die ze zelf verbouwen of kopen, en met respect en liefde behandelen. Waar mogelijk uit eigen moestuin of boomgaard. 's Avonds kunt u na uw aperitief eten in een van de lokale restaurants en wijnmakerijen waarvan de eclectische menu's variëren van eenvoudig tot subliem of kiezen voor een van de viergangendiners van de eigen Private Chef, waarbij de menu's per dag en seizoen veranderen. De diners richten zich op lokaal vers biologisch voedsel, waar mogelijk uit eigen tuin, en zorgvuldig, eenvoudig en elegant gekookt.

Offerte aanvragen voor: 'Marino Ridge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen