• Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Grand Pacific

In het hart van de Stille Zuidzee staat het Grand Pacific Hotel. Eens behorende tot de standaard van luxe die alleen bestemd was voor koningen en koninginnen. Nu, honderd jaar later, is die standaard opnieuw verhoogd tot ongekende hoogten. Ervaar zelf een bestemming die zich onderscheid van alle andere.

Het Grand Pacific staat als een verfijnde versie van een eens-en-altijd majestueus eerbetoon aan de definitie van vroegere koloniale luxe. Het in 1914 door de Union Steam Company geopende hotel beschikt over 113 ruime kamers en suites. Het werd in 2014 volledig herbouwd en heeft sindsdien haar plaats heroverd als de 'Grand Old Lady' van de Pacific. Het is het enige vijfsterren hotel in Suva waar fascinerende, koloniale architectuur wordt gemengd met Fijische gastvrijheid en vriendelijkheid.

Het hotel staat aan de waterkant van Suva met een prachtig uitzicht over de haven en omringende bergketens. Een aantal van de kamers bevinden zich in het oorspronkelijke gebouw met brede veranda's, een neo-klassieke gevel en een indrukwekkende ingang die uitkomt in de grote gewelfde lobby met zijn interieur, gemodelleerd naar de eerste klas lounges van passagiersschepen uit dat tijdperk. De kamers in het nieuwe gebouw kijken allemaal uit op de haven en zijn alle voorzien van een balkon. De meubels, inrichting en voorzieningen (waaronder gratis toegang tot internet) zijn allemaal van wat u mag verwachten van een vijfsterren hotel.

Het hotel beschikt over een keuze aan eetgelegenheden. Na Toba bar bij het zwembad is geliefd om zijn prachtig uitzicht op de zonsondergang achter de haven, terwijl Levuka restaurant een scala aan lokale en internationale gerechten biedt voor ontbijt, lunch en diner, die allemaal genuttigd kunnen worden op het brede terras. Het signature restaurant Prince Albert serveert internationale gerechten. Steamship Bar is elke nacht tot laat geopend, terwijl de Victoria Lounge de plek is voor gratis ontbijt en sundowner cocktails voor gasten die verblijven in het koloniale gebouw.

Impressie Grand Pacific

Offerte aanvragen voor: 'Grand Pacific'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen