• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
  Beachfront Pool Bure
 • Slider image
  Beachfront Pool Bure
 • Slider image
  Beachfront Pool Bure
 • Slider image
  Beachfront Pool Villa
 • Slider image
  Beachfront Pool Villa
 • Slider image
  Beachfront Pool Villa
 • Slider image
 • Slider image

Matamanoa Island Resort

Matamanoa Island Resort is een intiem en afgelegen resort alleen voor volwassenen. Matamanoa behoort tot de prachtige Mamanuca eilandengroep en ligt ongeveer 30 kilometer ten westen van de internationale luchthaven van Nadi - Kom en ervaar dit ware geschenk van de natuur.

De vulkanische kegel van het eiland steekt uit het azuurblauwe water van dit ongerepte Marine Sanctuary omhoog. De schitterende vegetatie bestaande uit inheemse bomen en wuivende palmen contrasteert prachtig met de witte zandstranden en ongerepte koraalriffen. Door de combinatie met de natuur, is Matamanoa Island Resort een toevluchtsoord voor degenen die de druk van een drukke levensstijl even willen ontvluchten. Dit is de plek voor degenen die dromen van vrede en rust.

Om deze bijzondere sfeer te bereiken, heeft Matamanoa Island Resort het hele jaar door een beleid waarbij het niet toegankelijk is voor mensen van buitenaf en kinderen onder de leeftijd van 16 jaar.

Matamanoa gunt u volledige dagen van rust of een breed scala aan recreatieve activiteiten en culturele uitstapjes: u kunt zwemmen in het zwembad en genieten van de vergezichten of snorkelen in de prachtige Grote Oceaan. Speel een partijtje tennis of geniet van een cocktail aan de bar terwijl u de zon onder ziet gaan. Bezoek de Treetop spa, Senaki en geniet van een massage met de geur van exotische, aromatische oliën, een hemelse ervaring. Ontdek de magie van dit prachtige eiland en creëer nieuwe herinneringen.

Offerte aanvragen voor: 'Matamanoa Island Resort'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen