• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Tropica Island Resort

Tropica Island Resort ligt aan een beschutte, privé baai op het prachtige eiland Malolo en kijkt uit over een wit zandstrand met palmbomen. Het biedt elegante accommodatie in weelderige tropische tuinen. Het motto van het resort is: Genieten en nieuwe Energie opdoen. Het is een ideale bestemming voor een feest, een romantische huwelijksreis of bruiloft of voor degenen die gewoon op zoek zijn naar een romantische vakantie met hun geliefde.

Ga op in totale ontspanning terwijl u geniet van de zon in het zoetwater zwembad met uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Stille Oceaan, of geniet van een cocktail in de Sunset bar. Ofschoon het resort slechts op een korte afstand van de internationale luchthaven van Nadi ligt, zult u zich een miljoen kilometer weg wanen als de stress en de zorgen van het dagelijks leven van u af beginnen te glijden.

De 'Director of Celebration' zal u en uw vrienden helpen om ervaringen te creëren die u nooit meer zult vergeten, van bruiloften op het strand, verjaardagsfeestjes bij zwembad of intieme diners op de aanlegsteiger. Als u niets te vieren heeft kunt u ervoor kiezen om een spa-behandeling te nemen, te ontspannen in een hangmat of te genieten van uw favoriete boek in de lounge. Als gast zult u prachtige zonsondergangen meemaken, genieten van lokale en internationale gerechten, gebruik kunnen maken van een breed scala aan gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde activiteiten, maar vooral gecharmeerd zijn van de warme en vriendelijke gastvrijheid van Fiji.

De recente upgrade heeft geresulteerd in een verbluffend 25 meter zwembad, 12 volledig gerenoveerde Beach Bures en 4 Deluxe Beachfront Bures (met openlucht douches, airconditioning en een hardhouten balkon), een Sunset Beach bar, een openlucht restaurant met bar, een activiteiten Bure, een rustgevende Thermen en 14 nieuwe Resort kamers (alle met airconditioning).

Offerte aanvragen voor: 'Tropica Island Resort'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen