• Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image
 • Slider image

Ouré Lodge

Ouré Lodge ligt tegen een grote kei aan op het einde van het prachtige één kilometer lange witte zandstrand van Kanumera Bay, terecht erkend als een van 's werelds 10 beste stranden. Beschermd door een rotsachtige kaap en uitkijkend op het westen, biedt het een adembenemend uitzicht op de spectaculaire zonsondergangen. Op slechts een paar meter afstand van het hotel bewonen honderden kleurrijke tropische vissen de koraalriffen. Dolfijnen en dugongs (zeekoeien) kunnen vaak worden gezien in het kristalheldere water van de baai.

Er staan 3 Beachfront Bungalows vrijwel op het strand, 17 Tropical Bungalows verspreid in de tuinen en 5 duplex bungalow gebouwen met elk 2 Garden Rooms (vanuit een aantal van hen kunt u de baai zien). De accommodatie is modern en ruim, met gepolijste houten vloeren en een licht geschilderde inrichting. Elke kamer heeft een gemeubileerde veranda/terras dat bijna naadloos overgaat in het interieur. Alle accommodaties zijn voorzien van airconditioning. De Beachfront en Tropical Bungalows hebben een aparte bad en douche, de Garden Rooms hebben een bad of een douche.

In volledige harmonie met de idyllische omgeving en met volledige inachtneming van de Melanesische tradities, biedt Oure Lodge een niveau van comfort en diensten van een uitstekend 4 sterren resort.

Het Kanumera Restaurant & Bar met zijn elegante inrichting, is de perfecte plek om te genieten van de eiland specialiteiten; vers gevangen vis en zeevruchten en de beroemde Isle of Pines kreeft. Ontspan in La Banian bar naast het restaurant en probeer een van de heerlijke exotische cocktails ... tenzij u liever uw drankje wilt drinken bij het zwembad of op het strand terwijl u de zon boven de lagune onder ziet gaan.

Offerte aanvragen voor: 'Ouré Lodge'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen