• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Paradis d'Ouvéa

Dit door Yohji Yamamoto ontworpen en onlangs gerenoveerde hotel biedt 6 categorieën bungalows op het strand of in de tuin. De Garden Bungalows liggen in de weelderige vegetatie van Ouvéa, de Lagoon en Spa Paradise Bungalows staan aan het spectaculaire Mouli strand en bieden een vrij uitzicht op de mooiste lagune van de wereld.

De belangrijkste eilanden van Ouvéa vormen een enorme halve maan langs de oostelijke kant van een lange uitgedoofde onder water vulkaan. De halve maan van de eilanden ontvouwen zich om een enorme lagune, die wereldwijd bekend staat om zijn heldere water en de uiterst mooie en oneindige poeder witte zandstranden. De andere kant van de lagune wordt bepaald door een groot aantal eilandjes verspreid langs de westzijde. Het belangrijkste eiland van Ouvéa, waarop de luchthaven is gevestigd buigt naar het zuiden en versmalt dramatisch bij een diepe doorgang tussen het belangrijkste eiland en het kleine eiland waarop Paradis d'Ouvéa is gevestigd.

Paradis d'Ouvéa biedt roomservice, wasservice, een gezellige bar, 2 restaurants, draadloos internet in de openbare ruimtes (restaurants, receptie), een zwembad en een terras. De gemeenschappelijke faciliteit van het hotel zijn erg mooi en een geweldige plek om te mengen met de andere gasten van het hotel. In de lagune en baai kunt u prachtig snorkelen.

Paradis d'Ouvéa is een plek om te ontspannen. Als u op zoek bent naar afzondering, dan is dit dé plek.

Offerte aanvragen voor: 'Paradis d'Ouvéa'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen