• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Fafá Island Resort

Fafá Island Resort ligt op een met palmen bedekt eiland van 18 hectare voor de kust, 7 km ten noorden van Nuku'alofa, de hoofdstad van het Koninkrijk Tonga. Het resort ligt aan de westkant van het eiland, terwijl de rest van het eiland ongerept is in zijn natuurlijke schoonheid die kan worden verkend via een bushpad. Het eiland wordt bewaakt door een koraalrif dat zorgt voor veilig zwemmen en snorkelen in kristalhelder blauw water. Vanwege zijn schoonheid en uniekheid heeft de regering van Tonga de lagune en het rif rond het eiland Fafá uitgeroepen tot een speciaal beschermd maritiem gebied. Verlaten zandstranden nodigen u uit om te ontspannen en in de zon te liggen. Aangezien er maar 13 fales zijn, zult u niet te veel mensen tegenkomen die langs de stranden slenteren.

Er zijn slechts 13 villa's (in het Tongaans "fale") op Fafá eiland. Vanaf de 6 Deluxe en 7 Superior fales is het slechts een paar stappen naar het strand en vanaf de patio heeft u een adembenemend uitzicht over de eindeloze Pacific Ocean. De fales zijn ver uit elkaar gebouwd om maximale privacy te garanderen. Ze zijn gebouwd in de traditionele Tongaanse bouwstijl met hun torenhoge plafonds en natuurlijke materialen.

De stranden van Fafá Island nodigen u uit om in volledige stilte en rust wat privé te zonnebaden en eilandwandelingen te maken. U kunt de dag natuurlijk lekker wegzwaaien in uw hangmat met een goed boek en een heerlijke cocktail of uzelf laten verwennen met een Polynesische massage, of wandelend over de bush trail genietend van de tropische flora en fauna van het eiland. Er zijn Paddleboards beschikbaar om de wateren rond het eiland te verkennen en u kunt de prachtige onderwaterwereld ontdekken door te snorkelen vanaf de stranden. Tonga is een niet erg bekende maar wel spectaculaire duikbestemming. Duiken kan worden geregeld bij een duikbedrijf op het hoofdeiland. Ze halen u op van Fafá Island Resort.

Tijdens het walvisseizoen van juli tot oktober, wanneer bultruggen van Antarctica naar de veilige warme wateren van Tonga reizen om te bevallen, kunt u - met een beetje geluk - ze zien spelen vlak bij het strand. Als u dichter bij deze reuzen wilt komen, kunt u een excursie boeken en de unieke kans krijgen om met de walvissen te zwemmen of ze gewoon vanaf de boot te bekijken.

Een keer per week is er een BBQ met lokale en internationale specialiteiten, gevolgd door een culturele show. In handgemaakte traditionele jurken presenteert een Tongaanse team Tongaanse dansen en liederen, begeleid door de kava ceremonie. Kava is de traditionele drank gemaakt van de gedroogde en gemalen wortels van de peperboom.

Offerte aanvragen voor: 'Fafá Island Resort'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen