• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Robinson Crusoe eiland

Kunt u overleven op een onbewoond eiland?

Heeft u er ooit van gedroomd om een ​​stap terug in de tijd te doen? Even weg uit de drukte? Geen telefoon, geen media, geen deadlines? Dan wacht het eiland Luahoko op u! Dit is een unieke kans om wat tijd door te brengen op een onbewoond eiland in het Koninkrijk Tonga in de Stille Zuidzee. Samen met z'n tweeën. Ver weg van de bewoonde wereld en niets anders dan puur natuur. Wij bieden deze unieke ervaring als volgt aan:

Vlucht naar de internationale luchthaven van Tonga (TBU) met aansluitend een vlucht van Tongatapu naar Ha'apai. Gratis transfer naar Sandy Beach Resort, gelegen aan het mooiste zwemstrand van heel Tonga. Geniet van twee dagen comfort in het resort waar u wordt getraind in de kunst van het leven zoals Robinson Crusoe.

Op de derde dag wordt u per boot naar Luahoko gebracht, uw persoonlijke Robinson Crusoe eiland. Een authentiek Tongaans strandhuisje zal de komende 10 dagen uw thuis zijn, waarin de stilte alleen wordt verbroken door de wind, de golven en het gezang van de vogels. Na uw verblijf op het eiland keert u voor 7 nachten terug naar Sandy Beach Resort.

Transfer terug naar de luchthaven van Ha'apai voor uw naar Tongatapu.

Offerte aanvragen voor: 'Robinson Crusoe'

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen