• Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image
  • Slider image

Tongan Beach Resort

Tongan Beach Resort ligt op de prachtige eilandengroep Vava’u, ten noorden van Tongatapu. Er is geen betere plek op aarde om te genieten van duiken, snorkelen, walvissen kijken, kajakken, vissen, zeilen, afgelegen stranden, kristalhelder water en een rustige omgeving van wereldklasse. Door zijn unieke charme en schoonheid is dit echte juweel van de Stille Zuidzee een opwindende bestemming waar bezoekers de best bewaarde geheimen van Tonga kunnen verkennen, ontdekken en ervan kunnen genieten.

Tongan Beach Resort strekt zich uit over 180 meter strand en alle 12 kamers bieden uitzicht op het gouden zandstrand en het kristalheldere turquoise water van de Port of Refuge Harbor.

Het resort ligt aan het strand van het eiland ‘Utungake. Bij alle getijden kan men er veilig zwemmen. Er is een restaurant met volledige vergunning naast een Sandpit Bar, bibliotheek, strandlakens en een watertaxi naar Neiafu en terug.

Alle kamers zijn slechts enkele meters verwijderd van de waterkant en zijn voorzien van elektrische plafondventilatoren met open ingangen die desgewenst een natuurlijke zeebries mogelijk maken. Elke kamer heeft een eigen overdekt houten balkon met tafel en stoelen om op te ontspannen.

Vava’u is per vliegtuig bereikbaar vanuit Tongatapu. De binnenlandse vlucht duurt ongeveer 55 minuten en wordt dagelijks uitgevoerd, met uitzondering van zondag. Voor het gemak van de gasten biedt Tongan Beach Resort een persoonlijke meet & greetservice bij aankomst op Vava’u Airport. Het resort ligt op slechts 25 minuten rijden van de luchthaven.

Offerte aanvragen voor: 'Tongan Beach Resort'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen