• Slider image

Barrier Beach Resort

Barrier Beach Resort is een luxe accommodatie direct aan het strand van Saraotou, op het grootste eiland van Vanuatu, Espiritu Santo. Het resort beschikt over een eigen restaurant en bar met uitstekende maaltijden bereidt met de meest verse lokale ingrediënten. Het restaurant is 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.

De Luxe Fares met traditionele daken en moderne villa's met privéterras, zorgen ervoor dat u zich snel kunt ontspannen. In het resort bevindt zich ook de Moyyan Day Spa, waar uw lichaam en geest holistisch worden gevoed.

Gasten kunnen gratis gebruikmaken van paddleboards, snorkeluitrusting, kajaks en mountainbikes. De accommodatie biedt ook een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven Pekoa International Airport.

Barrier Beach Resort is geschikt voor gasten van 15 jaar en ouder.

Impressie Barrier Beach Resort

Offerte aanvragen voor: 'Barrier Beach Resort'

Niets is vergelijkbaar met een persoonlijk contact. Aarzel alstublieft niet om ons te bellen voor een reisschema op maat. Een gesprek aan het begin van het planningsproces stelt ons in staat om onmiddellijk uw gewenste hotelstijl te begrijpen en bestemmingen en ervaringen voor te stellen die bij u passen.

Als u ook graag persoonlijk wilt afspreken in pakhuis Dekker dan bent u van harte welkom.

U ontvangt van ons binnen een paar dagen een offerte en een voorgestelde reisroute die naar behoefte kan worden aangepast totdat we uw perfecte reis hebben gemaakt. Het ontwerpen van vakanties gaat over het begrijpen van onze klanten en het waarmaken van hun dromen. Laat ons de details regelen terwijl u geniet van uw komende vakantie.

Wij van SCR hebben er voor gekozen de prijzen van accommodaties en reizen niet meer online te zetten. Koerswijzigingen en aanbiedingen kunnen er voor zorgen dat de getoonde prijzen niet actueel zijn.

Bel of mail ons vrijblijvend voor de actuele prijs of vul onderstaande offerte aanvraag in. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

Wij bieden u een mooie reis, tegen een scherpe prijs!!

De heer/Mevrouw
Voornaam/letters
Achternaam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats
Land
Telefoonnummer*
E-Mail*
Hoe heeft u
van ons gehoord?
Alle velden gemarkeerd met een * dienen ingevuld te worden.
   
Bestemming
Reisduur
Vertrekdatum ca.
Aantal personen
Volwassenen
Kinderen tot 12 jaar
Baby's tot 2 jaar
   
Reiswensen